Wednesday, May 9, 2012

SCRISOARE CATRE PRESEDINTELE OBAMA : SOLDATII ROMANI IN AFGANISTAN NU SUNT UCISI DE INAMIC CI DIN CAUZA NEGLIJENTEI CRIMINALE A CLASEI POLITICE ! ACUZ PE PRESEDINTELE BASESCU DE CRIMA CU PREMEDITARE...URMEAZA PONTA ! DOTAREA ARMATEI ...LA COTA ZERO !


Scrisoare deschisa adresata noului ministru al Apararii.


Corneliu Dobriţoiu.


Ma numesc Robert Horvath cineast.....si cetatean roman.
Am aflat prin Info Mondo de moartea unui militar in Afganistan. Al catelea ?
Sunt nu numai indurerat ci indignat la culme.
Va luati o mare raspundere morala si va asigur de acum penala.


Să nu uităm că armata noastră a fost şi este, în proporţie de 99,9% pregătită să lupte pe teritoriul naţional, în anumite condiţii, nicidecum în condiţia numită Afganistan.
Mulţi au murit nu atât din cauza actelor teroriste respective ci pentru că nu era pregătit autovehiculul, să zicem, pentru exploziile respective… Când ştii că trimiţi nişte oameni cu echipament precar şi mai şi mor dintre ei, trebuie săraspunzi penal


Cine va raspunde pentru tinerii trimisi la moarte ? Dumneata domnului ministru..


Aliatii nostrii îşi pregătesc foarte bine trupele pentru acţiuni în asemenea zone, asigurând protecţia fiecărui om de-al lor. Noi ne batem joc de el. Nu avem nici macar demnitatea de a pretinde acest lucru.
Soldatii romani au bocancii rupti....întrucât talpa nu rezista în zonele stâncoase din Afganistan.
Iata ce spune un document al armatei SUA:
" Protecţia individuală a militarilor se realizează cu veste antiglonţ grele de 15 kilograme….. Vestele antiglonţ româneşti au un viciu de proiectare şi nu permit luptătorului să fixeze patul armei în umăr pentru a ochi cu precizie. Cele mai multe incidente soldate cu morţi şi răniţi au fost produse de explozia unor mine artizanale, în faţa cărora maşinile blindate româneşti au fost extrem de vulnerabile…………………
GUVERNANTII ROMANI DAU DOVADA DE O NEGLIJENTA MAI MULT DECAT CONDAMNABILA …"


Folosescv si calitatea de cetatean american trimitand un memoriu de protest Presedintelui Obama. Sper prin eforturile mele .....tinerii romani nu vor fi trimisi la moarte datorita neglijentei politicienilor romani.
Trezestete domnule ministru.....sau trimite-ti fiul sa lupte in Afganistan!!!!


Robert Horvath Deva Presedinte Devartes Film International New York - Tokyo
CITITI SCRISOAREA ADRESATA PRESEDINTELUI SUA PE
ROBERT HORVATH DEVA BLOG

No comments: