Saturday, July 17, 2010

PRESEDINTELE ROMANIEI NU VA PRINDE CRACIUNUL!

ATENTIUNE ! IMPORTANTA MAXIMA !

SERVICIUL BRITANIC DESPRE STAREA SANATATII LUI BASESCU :

PRESEDINTELE ROMANIEI NU VA PRINDE CRACIUNUL!

M 15 are un serviciu specializat de urmarire a sanatatii fizice si mentale a conducatorilor politici din tarile de interes. In timpul razboiului rece el a capatat informatii despre Hrusciov, Brejnev, Tito, Fidel Castro etc. REZULTATELE TESTELOR DE SANGE SI CHIAR URINA LUI CEAUSESCU ERA TRIMISA LA LONDRA SAPTAMANAL. Uneori rezultatele erau " scapate " presei pentru a informa opinia publica despre conditia fizica si mentala a unor adversari politici incomozi. Am capatat de la surse demne de toata increderea urmatorul raport despre starea sanatatii a Presedintelui Romaniei Traian Basescu :

"Teribila boală de care suferă Băsescu îşi pune amprenta, din ce în ce mai grăitor, pe comportamentul şi prestaţia sa. E vorba de stări de somnolenţă care alternează cu o irascibilitate şi violenţă , care îi îngrozesc, pe cei din jurul lui.

BASESCU SUFERA DE CANCER GENERALIZAT DIAGNOSTIC AL SPITALULUI ONCOLOGIC CLUJ VIZITAT LA INCEPUTUL ACESTUI AN. REZULTATEL MEDICALE CA SI ESANTIONUL DE URINA AU INTRAT IN POSESIA M15."

SCRIU ACESTE RABDURI IN JAPONIA UNDE AM DISCUTAT CU DIRECTORUL CELUI MAI IMPORTANT CENTRU MEDICAL SPECIALIZAT IN CANCER AFLAT SUBURBIA CAPITALEI JAPONEZE . SIUBIECTUL A FOST STAREA SANATATII

PRESEDINTELUI ROMAN. IN TIMPUL ULTIMEI VIZITE IN JAPONIA BASESCU A FOST SUPUS LA ACEASTA INSTITUTIE UNEI INVESTIGATII CU REZONANTA MAGNETICA NUCLEARA ( RMN ) Rezonanţa magnetică nucleară, reamintim, este o metodă imagistică de înaltă performanţă, neinvazivă şi neiradiantă, care utilizează un cîmp magnetic puternic pentru a obţine imagini multiplanare ale corpului uman. Prin RMN pot fi investigate toate organele, metoda fiind de elecţie în afecţiunile sistemului nervos, genitale şi musculoscheletale. În timpul investigaţiei RMN, pacientul stă întins pe o masă mobilă, care este introdusă într-un tunel. În funcţie de regiunea studiată, o investigaţie standard poate dura între 20 şi 60 de minute. DIAGNOSTICUL A FOST SEMNAT DE 5 EMINENTI SPECIALISTI JAPONEZI SI TRIMIS AMBASADEI ROMANIEI DIN JAPONIA.

DIAGNOSTICUL : CANCER GENERALIZAT.

Rezultatele testelor medicale realizate in spitalul japonez sunt aproape similare cu

cele din raportul britanic


Robert Horvath FOR NIPON PRESS

1 comment:

Anonymous said...

MI 5 nu M 15.
Adica Mike si India in alfabetul fonetic al NATO.

In rest, keep going !