Monday, March 12, 2012

ARMATA IMPOTRIVA LOVITURII DE STAT ORGANIZATA DE SERVICIILE SECRETE ! MILITARII VOR CAPUL LUI RAZVAN UNGUREANU !


CIA :
       ULTIMATUM ADRESAT GUVERNULUI UNGUREANU !
 Militarii din doua unitati militare din Turda, una de tancuri si alta de antiaeriana, s-au saturat de promisiunile desarte facute trimis un raport pe adresa ministrului in care ameninta …… sunt pregatiti sa se organizeze in forme sindicale, …… foarte variate, de la constituirea unui grup sindical care sa protesteze, pana la forme mult mai grave …….
Sindicatul militariilor in rezerva si disponolizati cheama la revolta……….
Cand armata cheama trimiterea clasei politice la puscarie revolutia este la doi pasi. Militarii chema direct la solidaritate in vederea unei noi revolutii si pedepsirea Presedintelui Basescu si a clicii de la putere.
Ofiterii disponibilizati reprezinta un pericol terminal si pot pune baza unei revolte a intregii armate romane.


CIA: 80.000 DE REZERVIŞTI SÎNT O FORŢĂ EXTRAORDINARĂ, CARE POATE SCHIMBA ECHILIBRUL POLITIC DIN ROMÂNIA. PREZENŢA ACESTORA ALĂTURI DE POLIŢIŞTI ÎN MIJLOCUL MASSEI DE DEMONSTRANŢI VA DUCE LA CĂDEREA REGIMULUI ACTUAL, CARE NU MAI ARE LEGITIMITATE SAU SPRIJIN POPULAR. SINGURA PROGNOZĂ SAU SINGURUL SCENARIU PENTRU ROMÂNIA ESTE O REVOLTĂ POPULARĂ
Tensiunea in armata romana este un grav motiv de ingrijorare pentru cancelarile vestice.
RIVALITATEA ARMATA SERVICIILE SECRETE
Se observa deasemenea la toate nivelele cresterea tensiunii intre serviciile speciale care au luat conducerea in Romania si grupuri de ofiteri tineri organizati in celule politice. Cazul Alexandru Gheorge este definitoriu pentru starea de spirit din armata romana. Rivalitatea institutionala devine exploziva.
In cazul unor manifestatii de amploare prevazute in primavara armata va trece de partea cetatenilor !


Va urma

No comments: