Friday, March 30, 2012

SERVICIILE AMERICANE DE PARTEA ARMATEI ROMANE ! ( Preluarea puterii de catre servicii ingrijoreaza occidentul ) OBAMA : NU VREU UN PUTIN IN ROMANIA !


Serviciul american este bine infiltrat in armata romana. Are oameni de
 incredere in serviciul de informatii militar. Ei nu numai trimit informatii
 ci actioneaza. Dupa primele zile violente din Piata Universitatii presedintele
 Obama a semnat un ordin secret numit  " Stabilizarea situatiei din Romania " care trebue citit invers. Sa urmarit reeditarea scenariul din Egipt si preluarea puterii militare in Romania. Se parea ca lucrurile scapa de sub control.
 A pus mana pe telefon.
 "Trebuie amintit că în acest fel a procedat administrația americană și în cazul protestelor din Egipt, atunci când au început violențele din Piața Tahrir, iar regimul Mubarak a fost nevoit să facă uz de forța armatei. Dacă la început mesajele erau adresate ambelor părți din conflict, atunci când a devenit limpede că Mubarak a pierdut sprijinul societății, secretarul de Stat, Hillary Clinton i-a spus explicit lui Mubarak că trebuie să plece. Acelasi mesaj a fost trimis si lui Basescu prin ambasadorul SUA la Bucuresti.
In decursul zilei de ieri la sfatul unor lideri europeni Presedintele Obama
a telefonat liderului roman. Discutia a durat exact 7 minute. Probabil ca cel mai important moment al convorbirii a fost finalul convorbirii.
VA MULTUMESC PENTRU ATENTIE. LA REVEDERE DOMNULE BASESCU.
Kiyoko Horvath for Nipon Press Europe. "
Alexandru Gheorghe a fost trimes la inaintare. Programul politic a fost cel al grupurilor de ofiteri rebeli din armata care actioneaza in celule secrete. 
Basescu sa miscat mai repede decat armata organizand o lovitura de stat al
serviciilor. Americanii au ramas interzisi si cu gura cascata. 
UNGUREANU NU ERA IN PLANURILE LOR . 
Serviciile secrete  (legate de fosta securitate Ceausescu) au preluat puterea in premiera absoluta intr-o tara NATO . Lucrurile evoluiaza. 
Se pare ca Basescu este marginalizat si clasa politica faramitata. 
 Armata romana nu si-a spus ultimul cuvant.....avand sprijinul american asigurat. 

No comments: