Tuesday, May 1, 2012

INCENDIAR : DECE NOUL SERVICIU SECRET AL ARMATEI AMERICANE SE OCUPA DE UN FOST OFITER ACOPERIT...PE NUME DAN VOICULESCU ! Dupa capul lui Ungureanu vor cadea capetele lui Basescu si Voiculescu !


 IN CADRUL SERVICIULUI EXTERN ROMAN ACTIONEAZA FILIERA SIRIANA SI
 IN TRECUT CEA LIBIANA ! DAN VOICULESCU FINANTATOR , COLABORATOR 
 SI CORDINATOR !!!


 Dan Voiculescu a aparut ultima data la Antena 3 in cursul  zilei de astazi.
Servicile americane si  israeliene vor avea grija de acest lucru.
 Agentii Interpolului aflati la Viena se ocupa de uciderea lui M. Ceausecu fratele dictatorului de o echipa a DEA condusa   Melescanu ( actualul sef SIE) si Voiculescu.......  participa la acest efort.

Pe langa furtul banilor lui Ceausescu acest individ , extrem de periculos aflat de mult in atentia  serviciilor occidentale pentru colaborare si sustinere financiara a terorismului international.
Crescent firma unde a fost director DV a fost o intreprindere mixta condusa de serviciul extern si teroristii palestian .
 Cu alte cuvinte o intreprinderea privata a lui Ceausescu si prietenul lui de arme Arafat.
Voiculescu in trecut si astazi este financiarul asa numitului departament arab.
 ADEVARATUL SEF AL SIE - este Mahmud Farzat, seful serviciilor secrete Siriene din Europa teroristului Omar Hayssam, se ocupa de comertul de tractoare din Romania si deruleaza exporturi si importuri prin firme a lui Dan Voiculescu. El este defapt seful departamentului arab din Serviciul de Externe, armata secreta a lui Basescu
IN DECURSUL 2011 AU FOST TRANSFERATE SUME IMPORTANTE URMATOARELOR ORGANIZATII  CARE ACTIVEAZA DESCHIS IN ROMANIA.• Hamas • Hezbollah • Fratii Musulmani • Partidul Eliberarii Islamice • Frontul Democrat pentru Eliberarea Palestinei • Frontul  pentru Eliberarea Palestinei • Al Fatah • Al Saika
 INTELEGERE SECRETA INTRE GUVERNUL ROMAN SI TERORISMUL INTERNATIONAL !
IN SCHIMBUL SPRIJINULUI FINANCIAR SI LOGISTIC ---TERORISTII NU ACTIONEAZA SAU ORGANIZEAZA ACTIUNI TERORISTE PE TERITORIUL ROMANIEI. 
Legatura se face prin Constantin Rotaru, omul care a fost, pana nu demult, numărul doi din Serviciul de Informaţii Externe al României, a condus vreme de patru ani imperiul mediatic  Dan Voiculescu, ambii, punand la cale refacerea serviciului in formula Ceausescu.
Pentru a intelege caderea lui Ungureanu si in viitor a lui Voiculescu trebuie sa ne intoarcem cateva luni in urma. Dupa primele salve ale razboiului civil serviciile occidentale au realizat ca servicile dictatotului Gadafi sunt o continuare a serviciului roman extern De la consilieri  la anchetatori sunt toti arabi.... buni vorbitori de romana. Astazi realizeaza acelasi lucru despre serviciului sirian.
SERVICIUL ROMAN EXTERN A INTRAT IN CONFLICT DESCHIS CU SERVICIILE OCCIDENTALE SI ISRAELIENA. RAZBOIUL ESTE DESCHIS ....CASTIGATORII SUNT CUNOSCUTI DINAINTE !
 Ei au ramas in serviciile romanesti depe timpul lui Ceausecu si au creiat serviciul arab dupa modelul securitatii romane.
Aceasta agentura bilingva reprezinta armata secreta a lui Basescu care se intind in toate tarile arabe. Prin ei este intretinita conectiile cu organiizatiile teroriste incluzind Al Qaeda. Prin acestia se realizeaza comertul ilegat de arme in folosul mafiei de arme.
Ele sunt elementul fundamental care au dus la caderea fostului prim ministru Ungureanu ,fostul director SIE.
Serviciile occidentale incluzind cel israelian au intors armele.
Soarta regimului Basescu este pecetluita.
 Dupa Ungareanu urmeaza Basescu si bineniteles DAN VOICULESCU. De el se ocupa special noul SERVICI DE SPIONAJ  AL SUA. Din surse precise.

 va urma pe
http://devanewyork.blogspot.com/
ROBERT HORVATH DEVA BLOG

No comments: