Thursday, May 17, 2012

ULUITOR DAR ADEVARAT: TOATE PARTIDELE ROMANESTI AU FOST CREIATE DE SERVICIILE SECRETE RUSESTI !

CIA : Primul care a vorbit în mod direct de infiltrarea serviciilor de informaţii în politica României a fost generalul Ioan Talpeş, Fostul director al Serviciului de Informaţii Externe şi, ulterior, consilier prezidenţial pentru securitate naţională al preşedintelui Ion Iliescu a spus că Partidul Naţional Liberal s-a înfiinţat la SIE, condus în anii '90 de generalul Mihai Caraman, "care era foarte mândru de gradul său de ofiţer KGB". 
Dezvăluirile au continuat din partea generalului SRI în rezervă Aurel Rogojan,...... SRI a extins infiltrarea serviciilor secrete aliate cu Moscova în tot spectrul politic 
..............Într-atât de normală este"controlarea" democraţiei, încât noul şef al contraspionajului României, provenit din Armată, i-a propus lui Virgil Măgureanu înfiinţarea în cadrul SRI al "Serviciului Special pentru Operaţiuni Acoperite de Infiltrare a Partidelor Politice cu agenti rusi. 
....................
Măgureanu trebuia să-l scoată din «schemă» tocmai pe cel mai important pion în acţiune al complotului generalilor rusofili, cu care şi el conspirase împotriva regimului Ceauşescu", nu l-a salvat pe ofiţerul MApN şi acesta a trebuit să plece din SRI. Ulterior, ofiţerul filo rus Mircea Chelaru a fost adus de preşedintele Emil Constantinescu în poziţia de şef al Statului Major General, iar la ieşirea în rezervă a devenit lider de partid. 
Revenirea lui Putin ca Presedinte coincide cu reactivare intregii retelel prosovietice din Romania. Varful de lance este Andrei Marga .......
Va continua
Robert Hovath Deva BLOG

1 comment:

Anonymous said...

Terrific work! This is the type of information that should be shared around the web. Shame on the search engines for not positioning this post higher!
Welcome to my site [url=http://www.about-dogs.zoomshare.com/]www.about-dogs.zoomshare.com[/url].