Wednesday, May 9, 2012

S.O.S !!! PRELUAREA DE CATRE SECURITATE ( S.I.E ) A ARMATEI ROMANE !!!

Doc  american........


RIVALITATEA ARMATA SERVICIILE SECRETE


Se observa deasemenea la toate nivelele cresterea tensiunii intre serviciile speciale care au luat conducerea in Romania si grupuri de ofiteri tineri organizati in celule politice. Cazul Alexandru Gheorge este definitoriu pentru starea de spirit din armata romana. Rivalitatea institutionala devine exploziva.
In cazul unor manifestatii de amploare .......... armata va trece de partea cetatenilor !
Noul Guvern a trecut la un atac frontal 


SOS !
SERVICIUL EXTERN PREIA CONDUCEREA ARMATEI ROMANE !


TENSIUNEINTRE ARMATA SI SERVICIILE SECRETE

Se observa la toate nivelele cresterea tensiunii intre serviciile speciale care au luat conducerea in Romania si grupuri de ofiteri tineri organizati in celule politice.
. Rivalitatea institutionala devine exploziva. …………………………… In armata romana functioneaza sute de celule secrete care se pregatesc de revolta. S-a pus pe picioare un program politic de actiune. I
In manifestul politic al ofiterilor se spune :
“Asistam in ultima perioada la un atac asupra imaginii Armatei in scopul firesc al discreditarii acesteia si desfintarii ca si componenta importanta a statului roman. Actiunea este coordonata de clasa politica romaneasca. De ce este necesara aceasta campanie de discreditare? Pentru ca Armata a ocupat, in mod constant, un loc de frunte in topul increderii populatiei, pe cand clasa politica s-a aflat in permanenta la coada acestuia. Astfel, Armata ramanea singurul opozant al unei clase politice incapabile sa-si defineasca optiunile, altele decat cele politicianiste: punerea mainii pe putere…
…..
GRUPUL PATRIOTIC AL OFITERILOR PROPUNE
Militarilor sa li se acorde drepturile constitutionale ce se cuvin fiecarui cetatean roman:
- dreptul de a face politica si dreptul de a fi ales;
- dreptul de a desfasura activitati economice;
- dreptul de a lucra doar 8 ore;
- dreptul de asociere, crearea de sindicate care sa aduca in dezbatere si aprobare: desfintarea de unitati militare, dislocarea acestora, organizarea sau nu a aplicatiilor, participarea sau nu a unitatii in teatrele de operatii la misiuni.
- infiintarea de organizatii de partid (a oricarui partid) in fiecare unitate pentru coordonarea de buna calitate a muncii si vietii in unitatile militare.

Cand armata cheama trimiterea clasei politice la puscarie revolta este la doi pasi !







SIE a preluat MApN ?
Scris de : Ion Petrescu     2012-05-09 18:12   Fragment

De aceea întreb, ca simplu contribuabil, dacă este adevărat că noul ministru al armatei – din care, culmea… a şi făcut parte – aduce la… Ministerul Apărării Naţionale, nu Liberale, echipa ofiţerului acoperit, din epoca Nicolae Ceauşescu, devenit succesorul ex-premierului Ungureanu?
Dacă nu este aşa, îmi cer apriori scuze – am tăria să o fac. Dar dacă un singur om revine, din gealaţii bunicuţului de la SIE, într-un post cheie, la MApN, DGIA poate deja privi, înapoi, cu nostalgie, la perioada generalului Radici…
Iar mârâiala din armata umilită va răbufni. Se aude asta la Cotroceni?

No comments: