Saturday, May 8, 2010

APEL CATRE BLOGUL POLITIC ROMANESC !
SOLUTIE PRACTICA PENTRU TRIMITEREA PRESEDINTELUI IN PUSCARIE!

Am ajuns o ţară de urmăriţi şi de urmăritori. E mai rau ca pe vremea lui Ceausescu! Avem de 2,5 ori mai mulţi angajaţi la serviciile secrete decât pe vremea lui Ceauşescu. Prieteni din Romania m-au parasit. Colegii din cinematografie au rupt relatiile diplomatice iar ziaristii din NewYork refuza sa vorbeasca la telefon despre Basescu spunand ” ca suntem ascultati “. Romania este intr-un faliment economic , politic si rasial fara iesire. Care este solutia ?

Uneori de la distanta lucrurile sunt vazute mai bine. Mafia securist comunista a preluat puterea economica. 3 % controleaza intregul capital iar 97 % nu controeza nimic, decat saracia si lipsa de speranta. Clasa politica, partidele politice. media, mogulii ,sindicatele reprezina minoritatea mafiota de la putere. Cu exceptiile de rigoare toti sint o apa si un pamant.
Cu alte cuvinte solutia trebue sa fie romaneasca dar sa aiba un puternic sprijin international. De mai multi ani in calitate de artist ,cineast si ziarist am incercat sa creiez ” scandaluri ” care sa zduncine ologarhia de la putere.
Mentionez in lipsa spatiului doar Scandalului ICR New York cand am chemat politia americana la o expozitie araba Al Queda. Faptul ca nici o voce din tara ,nici macar in soapta, nu a atentionat ca expozitia sponsorata de statul roman nu a fost romaneasca ci a unui cetatean irakian pe nume Amwar Ambaki dovedeste ca cenzura si diversiunea este totala. Tot acest circ al democratiei este de ochiul lumii.
Sunt ziarist de investigatii. Toate actiunile si opiniile mele sunt bazate pe documente.- Sunt un varf de lance care ar trebui sa fie folosit de cei din tara.- In calitatea de cetatean american si japonez atentionez……….. autoritatile statului american. Reprezint Nipon Press si televiziunea japoneza in SUA. Am zeci de conectiuni in media internationala iar compania mea de film poate face un documentar pe orice subiect de interes,
Cea mai puternica mafie din Romania este cea a armamentului si are in varf pe presedintele inca in functie. Dar aceasta mafie este extrem de vulnerabila. Majoritatea intreprinderilor sunt romano – americane si sunt licentiate in SUA.,intrand sub jurisdictia legii americane.

De curand New York Magazin http://www.nymagazin.com/ serializeaza cartea scritorului Voctor Nicolae ” Daca ai trecut prin casa mortii ” bazata pe interviuri cu persoana mea. Cartea contine destule desvaluiri pentru a aduce pe TRAIAN BASESCU IN FATA UNUI TRIBUNAL INTERNATIONAL .Revista
apare miercuri.

Cititi desvaluiri explozive pe blogul meu. Daca le considerati folositoare pentru cauza comuna, punerea catuselor, actionati in consecinta, Succesul garantat.

Robert Horvath Cineast USA


http://devanewyork.blogspot.com/

http://www.devagallery.com

2 comments:

Anonymous said...

Domnule Horvath,
urmaresc cu mare interes postarile dvs. si ma mir ca nimeni nu numai ca nu reactioneaza dar nici macar nu lasa un comentariu. Se pare ca informatiile dvs. nu sunt sustinute si de alte surse pentru a deveni stiri adevarate. V-am citit la inceput cu interes si speranta. Va citesc in continuare numai cu interes. Aici, in Romania, invatam repede ca pentru a nu avea deziluzii trebuie sa nu ne facem iluzii. Eu, personal, va multumesc pentru intentie si va urez succes in toate demersurile ce va privesc si - mai ales - ne privesc.

Good luck!

Popa Ţeapă said...

Draga Anonymus.Citesc cu mare interes postarile d-lui Horvat si le postez si pe site-ul meu,dar le retransmit si prietenilor.De la un timp insa am greutati cu urmarirea acestui site,si cred ca din cauza audientei sale.Ce ma mira pe mine ste faptul ca nici o autoritate internationala nu ia o atitudine ferma in ce-l priveste pe tradatorul de tara si neam.Daca ai citi blogurile mele ai vedea si pozitia mea.