Sunday, May 23, 2010

BASESCU AGENT KGB ! ACEST SERIAL TREBUE CITIT DE FIECARE CETATEAN AL ROMANIEI. INTRE NOI SE AFLA UN SPION !

( partea doua )
- DOCUMENTE DECLASIFICATE ALE SERVICILOR OCCIDENTALE CA SI DOCUMENTE DIN ARHIVELE SOVIETICE -
Americanii sunt o natiune pragmatica. Se folosesc de tine si cand nu mai au nevoie " ati dau un sut......in fund. Aceasta este drama lui Basecu. Una din tacticile preferate este declasificarea unor materiale CIA. Ele sunt preluate de presa sau jurnalisti. O alta metoda este plasarea in media occidentala a unor informatii desta bilizatoare. Pentru destabilizarea lui Basescu agentia prezinta carti " de interes "
unde se fac referiri la activitatea de spion KGB a acestuia Anvers. L-au scos de la naftalina chiar si pe Pacepa care face declaratii despre actualul presedintele al Romaniei.
Nu putin surprinzator este faptul ca toate acestea se inmultesc odata cu criza economica din Romania. Unele materiale vorbesc de Basescu ca spion al securitatii altele ca agent rus. In realitate Basescu a facut parte si face parte din ambele organizatii.
Intelligence and National Security,
UN AGENT BRITANIC IN POSTURA IN DE AGENT SECRET RUS POSTAT IN AMSTERDAM SI ANVERS DESVALUE LEGATURILE ACTUALULUI
PRESEDINTE AL ROMANIEI CU "CEAUSESCU SECRET POLICE "
SI SERVICIILE SECRETE RUSESTI. " Relatia lui Albert Ignatenko, general sovietic, cu Basescu la Anvers, si continuarea relatiei pina in octombrie 2004 cand petrece doua saptamani in Romania...........
Text of report by CIA
PACEPA : " NAVROM avea o relaţie de subordonare faţă de Direcţia de Informaţii Externe şi Direcţia de Informaţii a Armatei, în baza unui decret din 1973. Documentul ar fi autorizat NAVROM, , să transporte „curier diplomatic secret“, adică echipamente militare occidentale supuse embargoului. Aranjamentele, preciza el, erau făcute chiar de şefii agenţiilor NAVROM şi căpitanii de nave. Iar Traian Băsescu a avut şi are pînă astăzi, cum se va vedea, legături bune cu „diplomaţii“ sub acoperire de la Bruxelles. "
Analistii CIA mentionaza distrugerea diviziei anti KGB care urmarea pe Basescu si
pe celalti agenti sovietici : Ceauşescu a creat propria Securitate, UM 0920/A, devenită apoi UM 0110.
Atribuţiile UM 0110 erau contrainformaţiile, adică supravegherea serviciilor de informaţii din celelalte ţări comuniste, în mod special KGB
TRAIAN BASESCU AGENT SOVIETIC
AGENTUL RUS- amiralul Gheorghe Anghelescu, ca şef al Marinei Comerciale, era şeful lui Traian Băsescu,....... îl trimite pe , Traian Băsescu, cu avizul Securităţii, la Anvers, ca reprezentant al NAVROM. Tot atunci, Silviu Predoiu, este ofiţer sub acoperire DIE, este trimis la Anvers, ca reprezentant comercial, având biroul alăturat de cel al lui Traian Băsescu.......
Traian Băsescu-Gheorghe Marin-Silviu Predoiu sunt suspectaţi sau au fost urmăriţi ca agenţi sovietici/ruşi. Vasile Ionel era în grupul liescu-Militaru, Gheorghe Anghelescu era urmărit de UM 0110 biroul Constanţa, Adrian Isac a fost în atenţia UM 0195, Gheorghe Fulga era urmărit de UM 0110 biroul Braşov, Mihai Caraman era în atenţia UM 0195, iar Petre Roman era în atenţia 0544 (din cadrul DIE).
.... CIA a semnalat faptul că Adrian Isac a colaborat cu Serghei Lavrov, ministrul de Externe al Rusiei, agent al FSB, serviciul secret rus (continuatorul KGB)..........
UN FOST PRESEDINTE AL ROMANIEI SPANAND CA BASESCU ESTE UN ACTUALAGENT AL SECURITATII SPUNE NUMAI JUMATE A ADEVARULUI ASCUNZAND DELIBERAT PARTEA CEA MAU GRAVA.BASESCU A FOST SI ESTE UN AGENT RUS ACOPERIT !

PUTETI SA CITITI IN ACELASI SERIAL " BASESCU AGENT ACOPERIT " NOI DOCUMENTE ALE SERVICIULUI M 15 BRITANIC, CIA SI A ALTOR SERVICII ,INCLUSIV DOCUMENTE FURATE DIN ARHIVA KGB- MOSCOVA.
http://devanewyork.blogspot.com/

ROBERT HORVATH -DEVA ziarist de investigatii USA -JAPAN

http://www.devagallery.com/


1 comment:

Unknown said...

reprezentantul navrom la anvers se intalnea in port,la pescuit,cu un barbat cu barba,aprox180cm,vorbitor de engleza cu accent baltic,ochi albastrii.corespunde aceasta descriere cu gen.Ignatenko?poate sa raspunda cineva?