Friday, January 21, 2011

BASESCU SI VOICULESCU IN ACEIASI CELULA !

Vice Presedintele Senatului Roman
Domnule Voiculescu
Am trimis memorii oficiale spre atentia dumneavoastra. Sunteti Vice Presedintele Senatului un stalp al democratiei Romane. Am incercat sa fac acest lucru prin toate mijloacele posibile inclusiv prin Ambasada Romaniei in SUA. Guvernul Romaniei mi-a trimis confirmarea primirii si numarul de inregistrare. Acelasi lucru la facut inspectoratul General al Poliitiei care a confirmat ca Dosarul Criminal si Terororism al cetateanului roman Traian Basescu. Dosarul este o copie a memoriului adresat serviciului de investigatie american FBI. Am facut acest memoriu in calitate de cetatean american si ziarist de investigatie specializat in terorism si transport ilegal de armament.
Faptul ca nu ati deschiso ancheta parlamentara la un document de 62 de pagini este grav si fara precedent.
Faptul care intr-un caz de importanta deosebita pentru siguranta nationala si a aliatilor, refuzati sa confirmati primirea documentului va avea consecinte penale si ani la racoare.Toate atentionarile despre memorile oficiale au fost sterse depe blogul dumneavoastra cu buna stinta. In legatura cu acest caz am cerut o audienta la consulul Romaniei la New York cerand o anncheta de urgenta. La orizont se intrevede o conspiratie la cel mai inalt nivel prin care dumneavoastra incercati sa acoperiti fapte criminale. O parte din documente in afara de cele confidentiale pot fi studiate pe http://devanewyork.blogspot.com/
In decursul zilei de ieri am transmis pe blogul dumneavoastra rugamintea de a primi
confirmarea materialului aflat in atentia parchetului general , al politiei si a guvernului.
Ati refuzat sa ma contactati direct sau indirect. In aceasta situatie la inceputul saptamanii viitoare voi cere oficial punerea dumneavoastra sub cercetare in vederea ridicarii imunitatii parlamentare. Voi prezenta autoritatilor romane dosarul Voiculescu inantat Interpolulului si a FBI in legatura cu cel mai mare furt din istorie …..banii lui Ceausescu , banii poporului roman intrati prin frauda in buzunarul dumneavoastra.
Sper sa acordati atentia cuvenita acestor randuri cu caracter oficial. Puteti sa ma contactati pana la ora 1pm ora New York.

Robert Horvath DEVA
Presedinte Devartes Film International Tokyo New York

CITITI IN POSTARILE ANTERIOARE DOSARUL CRIMINAL SI TERORISM BASESCU REMIS CATRE FBI !

No comments: