Saturday, January 1, 2011

UN PRESEDINTE CHEMAT IN CURAND IN FATA UNUI TRIBUNAL INTERNATIONAL SI ACUZAT DE CRIME IMPOTRIVA UMANITATII !

Doresc tuturor un an bun si indeplinirea dorintei mai tuturor, de a scapa
de Traian Basescu, Scriu aceste randuri din Japonia unde a-mi petrec trecerea
catre noul an cu larga mea familie de aici. Anul Nou in Japonia, numit si Shogatsu este cea mai importanta sarbatoare din calendarul japonez. La miezul noptii de la templele budiste se pot auzi clopotele care bat de 108 ori (de opt ori pentru anul vechi si de 100 ori pentru anul ce vine), invocand astfel Anul Nou. La 2 ianuarie voi participa cu sotia mea Kiyoko la Ippan Sanga, ceremonia prin care publicul poate oferi felicitari cu ocazia anului nou familiei regale. Suveranul japonez iese la balconul resedintei, insotit de sotia sa, urandu-le, la randul lor, un an nou fericit supusilor. Plec la mijloc de saptamana spre New York. Memoriul meu catre FBI incepe sa dea roade. Voi avea o intalnire " cu usile inchise "cu membrii ai unei comisii specializate a senatului. Am discutat problema contrabandei de arme romanesti cu un asistent al senatoarei Senatoarea Feistein ( California ) persoana care raspunde de supravegherea FBI si a CIA .
Punctele principale de acuzare care pot duce expulzarea catre SUA a cetateanului roman Traian Basescu cu meseria ofiter de marina, avand rezidenta temporara Palatul Cotroceni Bucuresti -Romania sunt urmatoarele.
- Export de Rachete sol-aer catre organizatie terorista columbiana FARC conform raportului ONU si Oxam 2009. - Legislatia SUA cere mandatoriu inchisoare pe viata. Rachete romanesti care au cauzat doborarea de helocoptere NATO si moartea a numerosi piloti purtand uniforma armatei americane cer pedeapsa capitala....adica scaunul electric.
-Intelegerea secreta Basescu - Ben Laden si majoritatea organizatilor teroriste obtinuta cu ajutorul agentilor arabi din servicile romanesti. Pentru promisiunea scrisa de a nu ataca teritoriul roman , teroristii nu sunt anihilati ci doar expulzati formal pe I5 ani de zile. In acest fel a fost elibrtarati apropiati a lui Ben Laden, echipa de rezerva a atacului 9\11 si 2000 de "cetateni"arabi conform datelor ministerului de interne doar in 2010. Tinand seama ca terotistii pregatiti in Romania si apoi expulzati sunt trimisi pentru atacurile impotriva Europei vestice necesita convocarea de urgenta un tribunal international.
- Contrabanda de arme catre SUA. 52 de Congresmeni au trimis o scrisoare presedintelui Obama considerand armele romanesti sunt un pericol existential pentru SUA. Nu demult Hilarry Clinton a considerat armele romanesti principalul vinovat de " masacrul de la granita cu Mexicul. Raportul departamentului de stat confirma ca mai mult 2200 politisti si civili au fost ucisi cu pistoale mitraliere exportate prin Romarm. Scaunul electric.
- Spargand toate embargourile armele romanesti vandute la un sfert de pretretul pietii au cauzat moartea a sute de mii de oameni si refugiati. " Un AK 47 la pretul unei gaini" spune CNN. In aceasta situatie Presedintele Romaniei trebue acuzat de crime impotriva umanitatii si adus in regimul de urgenta in fata unui trobunal international.
Inchei cu constatarea ca in calitatate de sef al CSAT presedintele tarii trebue sa aprobe sub semnatura orice transport de arme.
Sper ca in decursul anului 2010 sa fiu chemat in fata unei comisii speciale a senatului Roman unde in calitate de ziarist specializat in terorism si transport ilegal
pentru a prezenta dosarul criminal Traian Basescu.
Sunt convins ca Dan Voiculescu Vicepresedintele Senatului va arata interes acestui caz,

Robert Horvath Deva scrisoare de la Tokyo

CITITI MEMORIUL MEU ADRESAT CATRE FBI PE URMATOARELE TREI POSTARI . ( prima parte )

No comments: