Monday, January 24, 2011

REVOLTA ARMATEI ROMANE !

Postat pe blogul Dan Voiculescu.

Tensiunea in armata romana este un grav motiv de ingrijorare pentru cancelarile vestice. O revolta in Balcani ar fi o lovitura pentru NATO. Nu demult peste capul Departamentului de stat Presedintele Obama a semnat un ordin secret catre CIA numit Stabilizarea Romaniei care trebue citit invers. Politica de desbinare
a lui Basescu in loc sa atenueze tensiunile in zona militara le accentuiaza. Prezenta militarilor in uniforma chiar in rezerva in mijlocul unor largi manifestatii ale populatiei profund nemultumite va pune pecetea finala pentru acest regim.
Folosesc aceasta intrebare pentru a va pune o intrebare care ma framanta de multa vreme. Exista vreo intelegere secreta intre mogulul cel bun Voiculescu si mogulul cel rau Basescu?
MAFIA ARMAMENTULUI BASESCU
Cea mai puternica mafie din Romania este cea a armamentului. Ea are ca baza contrabanda de arme desfasurata in jurul lumii. Pe langa aceasta sunt comisioane fabuloase obtinute prin contracte militare. In varful acestei mafii extrem de puernice
se gaseste Traian Basescu. Fiecare export de arme conform legislatiei poarta semnatura comandantului suprem. Aceasta mafie avand la dispozitie sume enorme a cumparat intreaga structura a democratiei Romanesti. Justitia. servicile secrete, armata, parlamentul sunt in mana mafiei armelor care actioneaza nestingherit. Despre aceasta mafie nu se aude mai nimic si toate eforturile mele facute in calitate de jurnalist de investigatie specializat in terorism si transport ilegal de arme se lovesc de zidul implacabil al tacerii. In lume au existat trei imperii globale de armament conduse de 3 negustori ai mortii : BOUT, KASSAR SI BASESCU. Primi doi au transportat in jurul lumii armele produse de fabricile de armament ale statului roman. Kassar a fost extradat si a luat 20 de ani, Bout a fost extradat de curand din Tailanda si in curand va avea loc procesul lui la New York.
Antena 3 nu scoate nici-un piuit despre faptul ca Basescu este citat ca martor principal ( si in curand acuzat ) in acest proces, Punctul principal al acuzarii reprezinta rachetele sol aer pe care Bout a incercat sa le procure pentru a pe trimite teroristilor columbieni FARC. Toate aceste rachete sunt de provenienta romaneasca. Absolut toate capetele de acuzare in acest proces leaga pe Basescu
de transportul de armament si terorismul international. Flota aeriana a ucrainianului Bout ( 6o de avioane si helicoptere ) are ca baza cadoul facut de Basescu . Lumea vorbeste de vanzarea flotei comerciale dar nu se scoate nici-o vorbulita despre vanzarea flotei aeriene de catre Basescu pe un pret de nimic. Un Tupolev la pretul unui jeep sau unui apartament.
VOICULESCU SPARGE CENZURA SERVICIILOR SECRETE
Pentru prima data in premiera……. in postarea anterioara de pe acest blog sunt admise referinte la Dosarul Criminal si Terorim Basescu remis catre FBI. Presedintele Senatului recunoaste indirect ca a primit cerea mea oficiala de a deschide o ancheta parlamentara. ( o treime din memoriu catre fbi poate fi citit pe http://devanewyork.blogspot.com/ )
Este un semn bun extrem de important. In curand vom afla cine este Dan Voiculescu. Un om al curajului si al competintei sau doar o gura mare care va pleca alaturi de ceilalti spre locuri liniste cu masa casa gratis.

VOI PUBLICA PE ROBERT HORVATH DEVA BLOG DESFASURAREA ZILNICA A PROCESULUI BOUT CARE ESTE UN PAS INTERMADIAR AL EXTRADARII LUI BASESCU CATRE SUA SI TRIMETEREA SA CATRE SCAUNUL ELECRIC. ANUNT CA DOBORAREA A 14 HELICOPTERE SI UCIDEREA A120 DE PILOTI SI MILITARI AMERICANI IN IRAK SI AFGANISTAN NU ARE CUM SA FIE UITATA.

Robert Horvath Deva CINEAST USA
http://devanewyork.blogspot.com/


CITITI IN POSTARILE ANTERIOARE DOSARUL CRIMINAL SI TERORISM BASESCU REMIS CATRE FBI !

No comments: