Friday, January 15, 2010

DOCUMENTUL CARE POATE ADUCE UN NOU PRESEDINTE !

DOCUMENTUL CARE POATE SCHIMBA REZULTATUL ALEGERILOR DIN ROMANIA
15 ianuarie 2010
Domnule Horvath,
In legatura cu mesajele dumneavoastra din 4 si, respectiv, 11 ianuarie 2010, doresc sa va confirm ca Ambasada Romaniei la Washington a inaintat aceste mesaje Ministerului Afacerilor Externe.
In acelasi timp, va rog sa imi permiteti sa reiterez ca reglementarile incidente exclud trimiterea unor astfel de mesaje sau petitii prin curier diplomatic, fapt precizat in raspunsul nostru din 12 noiembrie 2008 la o solicitare similara.
Referitor la cererea dumneavoastra privind trimiterea mesajelor catre alti destinatari, institutii publice din Romania, am onoarea sa va informez ca aveti posibilitatea sa va adresati direct acestora, prin accesarea listei de contacte a institutiilor publice din Romania pe urmatoarea pagina de Internet: http://www.presidency.ro/?_RID=htm&id=139&exp2=ro .
Cu stima,
Adrian Tudorache
Secretar III
Ambasada Romaniei la Washington
Domnule Tudorache
Mesajele adresate au fost deosebit de importante pentru democratia Romana. Ele proveneau de la ofiteri superiori din SIE care erau nemultimiti de intrebuintarea servicilor in scopuri politice. Ele documentau fraudarea alegerilor in strainatate si in caz de nereusita declansarea unei lovituri de stat prin ocuparea Pietii Universitatii.
Ele au fost remise chiar in ziua alegerilor, Am subliniat faptul ca trebue transmise de maxima de urgenta tuturor candidatilor prin cablu diplomatic. Am facut clar ca netransmiterea unor asemenea informatii echivaleaza cu participarea la o conspiratie impotriva statului roman. IN CAZUL IN CARE MESAJELE MELE AJUNGEAU LA DESTINATIE SI LA TIMP, ASTAZI ROMANIA AVEA UN ALT PRESEDINTE. IN CAZUL IN CARE SE TRIMITEAU OBSERVATORI LA ALEGERILE DIN STRAINATATE CUM AM CERUT
PRESEDINTELE ROMANIEI SE CHEMA MIRCEA GEOANA.
Faptul cel mai grav este faptul ca intr-un mesaj anterior ma asigurati ca mesajele mele catre candidatii au fost transmise si au ajuns la domnii Geoana si Antonescu. Pana la proba contrarie este vorba de un evident fals, de o minciuna care va duce pe cei vinovati ani grei de puscarie. Acum doua zile am atentionat Ambasada Romaniei ca stergerea unor comunicari prin telefon sau pe internt este extrem de grava.
Va inprospatez memoria cu unul din mesaje trimise chiar in mijlocul alegerilor prin ofiterul de serviciu al ambasadei, in care am mentionat fraudarea alegerilor in strainatate si necesitatea de a vorbi de urgenta cu ministrul consilier Gaginsky despre aceasta problema. ( Am pronosticat rezultatul de la New York : 90% in favoarea lui Basescu 10% Geoana .)
Iata un fragment trimis catre cetatenii Bucurestiului in cazul in care nu se va reusi fraudare alegerilor special in strainatate si care apare precis pe si-teul ambasadei.
Sun, December 6, 2009 9:07:01 AM
From:
Robert Horvath
To: Office
DOMNILE MINISTRU CONSILIER C GAGINSKY
TRIMITEREA ACESTUI MESAJ CATRE PRESEDINTELE GEOANA DE URGENTA ESTE DEOSEBIT DE IMPORTANT.
ATRAG ATENTIA CA NETRIMETEREA ACESTUI DOCUMENT ECHIVALEAZA CU TRADARE.
IN CAZUL IN CARE MESAJUL NU ESTE TRMIS DE URGENTA SI NU PRIMESC CONFIRMARE
DECLAR AMBASADA ROMANIEI CA FACAND PARTE LA UN COMPLOT IMPOTRIVA DEMOCRATIEI IN ROMANIA.
VA ROG FOLOSITI CABLUL DIPLOMATIC.
ASTEPT TELEFONUL DUMNEAVOASTRA……………………
…….. MANIFEST CATRE POPORUL ROMAN
JOS CU DICTATURA MOGULILOR
VREM ALEGERI ADEVARATE !
VENITI IN PIATA UNIVERSITATII !
.
Acuzam! Campania impotriva lui Traian Basescu si esecul moral al detractorilor sai
JOS CU GEAONA- ILIESCU-ANTONESCU !
OCUPATI DIN NOU PIATA UNIVERSITATII!
Piata Universitatii a fost un moment crucial în viata Romaniei, o manifestare a demnitatii romanesti si a dorintei fierbinti de eliberare pentru totdeauna de comunism. Dupa reprimarea sangeroasa a Pietei Universitatii, mortii si ranitii Mineriadei s-au adaugat mortilor si victimelor Revolutiei.
JOS ALEGERILE FRAUDATE APARATI PE PRESEDINTELE VOSTRU AL ROMANILOR TRAIAN BASESCU !
Mentionez faptul ca toate comunicarile verbale sau prin internet au fost transmise AMBASADEI SUA DE LA BUCURESTI SI DEPARTAMENTUL DE STAT INAINTE DE NUMARATOAREA VOTURILOR.
Nu ramane decat sa ma adresez parlamentului roman.
Robert Horvath ziarist USA
http://devanewyork.blogspot.com/ http://www.devagallery.com/
PS. Domnule Tudorache.
Acest mesaj nu are nici o legatura cu persoana dumneavoastra. Va asigur intregul meu repect
ianuarie 16th, 2010 at 2:10

No comments: