Monday, January 18, 2010

SCRISOARE DIN JAPONIA CATRE SECURITATE !

Va rog publicati pe blogul dumneavoastra acesta scrisoare din Japonia al sotiei mele Kiyoko Horvath un cunoscut fotograf si ziarist Japonez. R. Horvath
Serviciui de Informatii Extern
Domnule Director Razvan Ungureanu
AGENTURA SECURITATII LUI BASESCU DIN JAPONIA SA PRABUSIT
( O SEARA SPECIFICA ROMANEASCA LA RESTAURANTUL" DARIE" DIN TOKIO. UN MICROFON SUB MASA ! )
Totul a inceput a inceput in pe GINZA la un restaurant al securitatii Romane in capitala Japonei. Fara sa stiu acest lucru ne-am deplasat acolo acum doua seri cu un grup de prieteni. Scopul a fost petrecerea intr-o atmosfera romaneasca si punerea la punct a unui tur al Transilvaniei, urmand sa anunt familia mea din Romania de aceasta intentie.
La un moment dat vorbindu-se despre Ceausecu un prieten ( un important sculptor japonez ), facand o gluma a intrebat daca nu avem sub masa plasat un microfon. Si intradevar spre stupefactia generala gluma a devenit realitate. Sub masa era intradevar un microfon, conform unei tradiiti vechii ce pare de neschimbat chiar de o revolutie.
Am devenit atenta analizand cu atentie fetele de la alte mese. Datorita meseriei de fotograf posed o memorie vizuala excelenta. Nu dupa mult timp la un bar unde ne-am dus cu tot grupul, am recunoscut un individ care fusese la ‘” DARIE ”
Simtind ca sunt urmarita ca la New York ( Studioul este tinut sub observatie neintrerupt, …..au fost doua spargeri cosecutive etc ) am anuntat discret politia. A doua o zi o alta persoana care ma urmarea a fost retIinuta de politie. Persoana “retinuta” ,un cetatean japonez a inceput sa vorbeasca. Se pare ca are multe de spus. Eu voi posta amanunte despre acest caz care incepe sa preocupe media japoneza pe http://devanewyork.blogspot.com/
Concluzia cazului se regaseste in titlul acestui comentariu. Va rog confirmati primirea scriisorii si numarul de inregistrare.
KIYOKO HORVATH OSAKA JAPAN Date de contact personal http://www.devagallery.com/

No comments: