Saturday, January 16, 2010

SALVATI CULTURA SI LIMBA ROMANA !
FASCISMUL ANTINATIONAL IMPOTRIVA LUI EMINESCU SI TOT CE ESTE ROMANESC!

Pentru prima data in istoria politica asistam la un fenomen nou cu totul inedit.
Romanii se ridica impotriva lor insasi. Clasa politica aliata cu elita intelectuala se infasoara cu drapelul antinational sfaramand cu furie tot ce au creiat generatile precedente. O natiune intreaga refuza sa se uite in oglinda findu-i rusine sa fie roman.Sub regimul Basescu desfintarea culturii nationale este institutionalizata devenid politica de stat.
Eminescu este daramat, limba romana este considerata un pericol si este interzisa la toate cenrtrele culturale din jurul lumii, iar folclorul uitat cu desevarsire. Noua inchizitie lustruieste catusele. Cei care se ridica impotriva noului tip de fascism,impotriva ICR-ului, sau au putina demnitate sunt declarati dizidenti. Ei trebue desfintati.
Se interzice participarea mea la activitatea la orice ativitate culturala organizata de statul roman doar datorita faptului ca am cerut reintroducerea limbii romane la centrul anticultural si antiromanesc condus de Patapievici.
In cursul zilei de ieri o mare manifestare dedicata Luceafarului nu a primit aprobarea de a fi tinuta in cadrul centrului sus amintit, Eminescu fiind cosiderat ca un “poet depasit cu o ziaristica antisemita” de directoarea Corina Suteu.
Ca o rasplata pentru activitatea antinationala bugetul de anul acesta al mafiei rasputinului Patapievici este cu 4 a milioane de euro mai mare dacat anul trecut.
Robert Horvath- DEVA cineast New York
http://www.devagallery.com/
http://devanewyork.blogspot.com/

No comments: