Thursday, June 10, 2010

BASESCU DECLANSEAZA RAZBOIUL PE FATA IMPOTRIVA JURNALISTILOR .

Postez mai jos, din site-ul Exploziv News, o informatie care ar trebui sa-i puna pe ganduri pe toti jurnalistii din Romania. Reprezentantii oficiali ai Presedintelui si nu numai ei, ci si oameni de afaceri, in numele acestora, au amenintat cu represalii un ziarist de investigatii. Va rog sa cititi detaliile de mai jos.

MAFIA S-A GANSTERIZAT: SEFUL DEPARTAMENTULUI SECURITATII NATIONALE A LUI TRAIAN BASESCU AMENINTA PRESA CU ARESTARI, IAR INTERLOPII LUI UDREA DE LA NIRO GRUP PROMIT REPRESALII IMPOTRIVA JURNALISTILOR!
Seria dezvaluirilor despre gangsterii dictaturii basesciene au dat roade, iar ceea ce vom prezenta mai jos reflecta fara dubii faptul ca prezentarea de dovezi impotriva mafiotilor portocalii a zdruncinat cloaca de la Cotroceni! Dupa amenintarile si incercarea de intimidare a conducerii Exploziv-News de catre iranianul complice al sefului statului in contrabanda cu armament, ieri atacurile furibunde ale infractorilor s-au intetit. Astfel, la ora 14.02, pe telefonul redactiei (0763.132.955) a fost primit un apel de la numarul de telefon +4031.403.93.87, iar persoana care a apelat de la acest numar s-a recomandat a fi un oarecare “BADEA, de la biroul de presa al Niro Grup”. El a atentionat jurnalistii Exploziv-News “sa aiba grija ce scriu despre doamna Udrea, pentru ca Nutu Camataru tocmai a iesit din inchisoare”. Il asiguram public pe numitul Badea ca nu ne intereseaza, si cu atat mai putin nu ne sperie, interlopii „doamnei Udrea” si vom continua seria dezvaluirilor referitoare la trecutul sau de informatoare a lui Trutulescu! Tot ieri, pe site-ul ziarului Exploziv-News, de la adresa de mail pe care o puteti viziona in foto-copiile de mai jos, un oarecare Daniel Andrei Moldoveanu ameninta ca, daca se mai scrie ceva impotriva lui Basescu, urmeaza arestarea jurnalistului „fara mandat”, pe motiv de „incalcare a sigurantei nationale”. Si tot ieri, corespondentul nostru de la Washington, jurnalistul si cineastul Robert Horvath, a primit si el un telefon de amenintare (pe care colegul nostru l-a inregistrat) de la o persoana care s-a recomandat a fi de la Administratia Prezidentiala si care, textual, a spus: „Iti bagam pamant in gura, tie si lui Badin (n.r. este vorba despre Andrei Badin, de la Jurnalul National si Antena 3)”. Revenind la persoana care a amenintat cu „arestari” de tip kaghebist jurnalistii neobedienti puterii de la Cotroceni, specificam ca el este chiar seful DSN din cadrul Administratiei Prezidentiale, care a avut tupeul de a ne trimite amenintarea de pe serverul institutiei in cauza. Il atentionam pe pupincuristul lui Basescu ca, pana sa se foloseasca el si comandantul sau suprem, de rigorile legii sigurantei nationale, Daniel Andrei Moldoveanu a savarsit, prin comentariul amenintator adresat Exploziv-News, urmatoarele infractiuni de DREPT COMUN pentru care i-am si trantit o plangere penala la Parchet: 1) Amenintare – art. 193. C.P.; 2) Abuzul in serviciu in forma ca lificata – Art. 2481; 3) Abuzul in serviciu prin ingradirea unor drepturi – Art. 247; 4) Santajul – Art. 194; 5) Lipsirea de libertate in mod ilegal, in cazul in care fapta este savarsita prin simularea de CALITATI OFICIALE – Art. 189! Ca sa nu mai vorbim despre modul flagrant in care gansterii de la Cotroceni incalca articolul 30 din Constitutia Romaniei, cu o violenta desantata indreptata impotriva ziaristilor demna nu de mentalitatea lui Ceausescu, ci de cea a lui Hitler! Iata si probele:
DESCHIDETI EXLOZIV NEWS http://www.exploziv-news.ro/
Daniel Andrei Moldoveanu (dsn@presedentie.ro) 09.06.2010 ; 13:01:02
Aveti mare grija….
Doamna Fica,va informez oficial ca deja mergeti mult prea departe cu minciunile
la adresa presedintelui Romaniei.Va avertizez ca,in conditiile in care veti continua,
legile privind siguranta nationala permit arestarea dumneavoastra fara a fi nevoie de mandat din partea unui judecator.Va multumesc!
Robert Horvath Ziarist de investigatie SUA
http://devanewyork.blogspot.com/
http://www.devagallery.com/

1 comment:

Anonymous said...

Domnule Horvath, nu-i frumos sa ma repet. Aceasta adresa nu exista pe siteul presidentiei:dsn@presedentie.ro
Si nu se scrie "presedentie".
Pe site-ul presidentiei singura adresa este asta: procetatean@presidency.ro
Daca cei de la "forta legii" au facut farsa, atunci sunt destul de slab pregatiti. Nu va atac, intelegeti ? Va ajut la intelegerea unui fenomen.