Sunday, June 20, 2010

MAINILE LUI BASESCU SUNT PATATE DE SANGE !

BASESCU VA FI CHEMAT IN FATA UNUI TRIBUNAL INTERNATIONAL
( CRIME IMPOTRIVA UMANITATII )
ARMELE MAFIEI DE ARMAMENT AU INVADAT AFRICA DUCAND LA
MOARTEA A SUTE DE MII DE OAMENI SI MILIOANE DE REFUGIATI.
“MAINILE LUI BASESCU SUNT PATATE DE SANGE”
PRINCIPALELE ZIARE AMERICANE CHICHAGO TRIBUNE., THE SEATTLE NEWS, NEW YORK TIMES ETC CER JUDECATEA LUI BASESCU IN REGIM DE URGENTA ”

Arma AK-47 fabricata la Cugir, a invadat continentul African. Cumparate la un pret derizoriu ( un sfert din pretul de market) ele se gasesc in toate regiunile acoperite de Embargoul ONU sau de conventii internationala semnate de Romania, Mii de arme trimise au dus la sute de mii de morti. Este momentul ca opinia publica sa afle gravul adevar, iar Basescu sa fie chemat in fata unui tribunal international. Sper ca fiecare cetatean al Romaniei sa citeasca articolul despre genocidul perpetuat de Traian Basescu pentru a umple buzunarele unei mafii lipsite de orice urma de umanitate si scapate de orice control. Iata cateva fragmente care nu pot fi uitate usor :
THE SEATTLE NEWS :
The guns of Africa: Violence-wracked nations are dumping grounds for world’s arsenals
By Paul Salopek
CHICHAGO TRIBUNE
DESCHIDETI:
http://community.seattletimes.nwsource.com/archive/?date=20020227&slug=afguns27
Miliarde de dolari in valoare “de puşti, mitraliere, lansatoare de rachete şi pistoale au inundat intregul continent, alimentând războaiele care au ucis milioane de africani şi au adus saracie pentru sute de miliane de africani
în ultimul deceniu.
“Ikombi ucis primul om cu o arma, un model AKM-47, care fost asamblat într-o fabrică în România. Copilul soldat se luda cum a impuscat de trei soldaţi cu arma lui. Şi, zîmbind viclean povesteste cum a impuscat doua femei dintr-un sat. Dezradacinat cu un trecut mutilată de război şi un viitor redus la foame, există un milion de Grace Ikombis în Africa.cu un trecut mutilată de război şi un viitor redus la un gol foame, există un milion de Grace Ikombis în Africa. Comforml , Institutului Internaţional pentru Studii Strategice din Londra 100.000 de oameni au fost ucişi în mod direct de război doar în in ultimul an. Mai multe milioane au murit în războaiele dinn ultimul deceniu.
MADE IN ROMANIA
Aceasta este povestea unui mic pion in agonia moderna a Africii.
Specialistii militari….au gasit serialul armei ucigase purtate de copilul soldat.
El este DA 0889 si a fost fafricata la poalele unui obscur oras de la poalele
muntilor Carpati din Romania.
Documentelor de export româneşti sugerează că a urmat traseul de 20.000 de puşti de asalt identice expediate din aceiasi fabrica de armament i, cu destinaţia vecina Uganda, unul din cele şapte ţări care s-au amestecat în brutalul războiul civil din Congo.
Fabricile romane de arme vand peste tot inclusiv tarilor aflate sub embargoul
ONU. Componentele rachetelor romanesti au ajuns in Irak.
Anul trecut, pistoale şi muniţie ţării au intrat în mâinile rebelilor din Angola, locul celui mai lung razboi civil in care au fost ucisi cel putin 500.000 de oameni. Insurgentii din africa reprezinta marchetul principal pentru transportul ilegal de arme.Intr -un studiu publicat în acest an, la Geneva de de Institutul Universitar de Studii Internaţionale a calculat că Africa, sunt 200.000 de rebeli.Aceste grupari de guerila reprezinta mai mult decat toate fortele neregulate depe intraga planeta la un loc
SPECIAL PENTRU EXPLOZIV NEWS
ROBERT HORVATH DEVA ZIARIST DE INVESTIGATIE SUA- SPECIALIZAT IN TERORISM
SI TRANSPORT ILEGAL DE ARMAMENT.

ROBERT HORVATH DEVA ZIARIST DE INVESTIGATIE SUA- SPECIALIZAT IN TERORISM
SI TRANSPORT ILEGAL DE ARMAMENT.

CITITI RAPORTUL SECRET AL SERVICIULUI BRITANIC:

http://devanewyork.blogspot.com/
http://www.devagallery.com/

No comments: