Tuesday, June 22, 2010

SENZATIONAL SI TERMINAL ! CENTRUL FINANCIAL AL QUEDA DIN EUROPA DESCOPERIT LA BUCURESTI !



PRESS ROOM
US. DEPARTMENT OF TREAJURY
Under Secretary for Terrorism and Financial Intelligence Stuart Levey.
ADEVARATUL MOTIV VIZITEI DIRECTORUL CIA LEON PANETTA LA BUCURESTI;
CIA DESCOPERA CA CENTRUL FINANCIAL SI DE PLANIFICARE AL ACTIUNILOR AL QUEDA ESTE LA BUCURESTI !
ATENTIUNE IMPORTANTA MAXIMA :
SUB OCHIUL ATENT AL SERVICIILOR ROMANE SA DESVOLTAT O URIASA
RETEA DE CONTRABANDA DE TIGARI SI CAFEA. CIA A INTRAT PE FIR ,DESCOPERIND LEGATURI INTRE CERCURILE APROPIATE PRESEDINTELUI ROMANIEI TRAIAN BASESCU SI RETEAUA AL QUEDA.



Ahmad Khalaf Shabib al-Dulaymi
( UN APROPIAT AL LUI BEN LADEN )
DESCHIDETI :http://www.ustreas.gov/press/releases/tg621.htm

Under Secretary for Terrorism and Financial Intelligence Stuart Levey.
RAPORT
April 1, 2010
 TG-621
Ahmad Al-Khalaf Shabib Dulaymi oferă sprijin financiar, material, sau tehnologice catre Al Qai'da în Irak şi Al Qai'da. În martie 2009, Al-Dulaymi a organizat contrabandă de arme şi explozivi în Irak din Siria, printr-o întreprindere din Regatul Unit, bazat pe numele AQI. La sfârşitul anului 2008, Al-Dulaymi a acordat sprijin financiar AQI prin acordarea de fonduri pentru familiile AQI luptători ucişi în Irak.
- BUCURESTI CENTRUL FINANCIAL AL QUEDA-
INCEPAND CU JUMATATEA ANULUI 2007 AL DULAYMI A FOST RESPONSABIL (SEFUL ) RETELEI AL QUEDA DIN EUROPA ALCATUITA DIN DOUA CELULE INCLUSIV UNUL IN BUCURESTI iROMANIA,CARE AU FINANTAT AL -QUEDA IN EUROPA PRIN CONTRABANDA DE TIGARI SI CAFEA Al-Dulaymi este responsabil pentru a facilita formarea, echiparea şi circulaţia de luptători străini în Irak, prin recrutarea de musulmani în Europa pentru a ajuta Al-Qai'da prin fonduri de contrabandă sau arme, sau lupta împotriva Forţelor Multinaţionale din Irak.

Începând cu sfârşitul lunii decembrie 2006, Al-Dulaymi facilitat transferul de bani către un facilitator AQI financiare din Fallujah, Irak. La un timp nespecificată în 2006 sau 2007, al-Dulaymi adus resurselor nespecificată, la un lider AQI în Irak şi, ulterior, a adus mai multe persoane la acelaşi lider AQI pentru formarea profesională în sprijinul operaţiunilor de AQI.
MESAGERUL LUI BEN LADEN
În plus faţă de furnizarea de resurse financiare, materiale sau de sprijin tehnologic AQI şi al-Qai'da, Al-Dulaymi prestează servicii pentru Osama ben Laden. Începând cu sfârşitul lunii ianuarie 2007, Al-Dulaymi A PREDAT O SCRISOARE DE LA BEN LADEN CATRE LIDERUL Abu Ayyub al-Masri, IN 2006, A ACTIONAT CA INTERMEDIAR INTRE AL QUEDA SI ANTURAJUL LUI BEN LADEN
CORESPONDENTA SPECIALA PENTRU EXPLOZIV -NEWS

DOCUMENT ORIGINAL ;


  1. TG-621: Treasury Designates Two Individuals for Supporting ...
  2. Press Room. April 1, 2010. TG-621. Treasury Designates Two Individuals for ... available at http://www.un.org/News/Press/docs//2009/sc9687.doc.htm. ...
  3. www.ustreas.gov/press/releases/tg621.htm - Cached


ROBERT HORVATH
USA JURNALIST SPECIALIZAT IN TERORISM SI TRANZIT ILEGAL DE ARME.
REDACTOR SEF - EXPLOZIV -NEWS http://www.exploziv-news.ro/

No comments: