Saturday, June 26, 2010

SENZATIONAL ! ULTIMA ORA SENZATIONAL !

IUNIE 26 2019
TERORISTII LUI BASESCU INTERCEPTATI .

19 MARINARI ROMANI ARME SI RACHETE ROMANESTI

SERVICIILE SECRETE ROMANESTI CORDONATOARE AL UNEI URIASE
ACTIUNI DE CONTRABANDA DE ARME !
O navă cu marinari români la bord, interceptată în India pentru că transporta arme

O navă la bordul căreia se află şi marinari români, a fost interceptată vineri de autorităţile indiene şi va fi transferată la Calcutta pentru investigaţii, după ce s-a constat că aceasta transporta armament către portul pakistanez Karachi, relatează agenţia IANS, citată de site-ul Thaindian.com.

Nava a fost interceptată la Hooghly, în India, şi va fi ancorată la Calcutta pentru a fi investigată, a anunţat poliţia sâmbătă.

Ministerele Apărării, de Externe şi de Interne au fost informate în legătură cu această navă, care transportă lansatoare de rachetă, fumigene şi arme antiaeriene, a anunţat comandantul Pazei de coastă.

Nava Aegean Glory a fost încărcată în portul Monrovia, din Liberia, potrivit documentelor prezentate de căpitan personalului de securitate.

Nava a ancorat în portul Cox Bazar în Chittagong, din Bangladesh, pentru a încărca maşini înainte de a ajunge în India. Următorul port de destinaţie al navei era Karachi.

Căpitanul navei este de origine greacă, în timp ce ceilalţi 19 membri ai echipajului provin din România.

Nava, care urma să debarce o parte din încărcătură la Calcutta, a ancorat la Sandhead, în Golful Bengal, vineri după-amiază. Ulterior, aceasta a ajuns în insulele Sagar, unde un ofiţer a abordat nava pentru a o ghida. Când pilotul l-a întrebat însă pe căpitan despre natura încărcăturii, acesta a afirmat că în afară de maşini, nava transportă echipament militar cu gradul unu de explozibilitate.

"Ofiţerii de securitate din port şi cei vamali, alături de personal din Marină şi Paza de Coastă au verificat nava şi au constatat că aceasta transporta materiale explozibile cum ar fi lansatoare de rachete, fumigene şi arme antiaeriene, în afară de alte arme sofisticate şi muniţie, deşi nu avea autorizaţiile necesare pentru un astfel de transport", a declarat un oficial din cadrul Pazei de coastă. Personalul de securitate a declarat că echipajul navei a făcut declaraţii contradictorii.

"S-a stabilit ca nava să fie andocată la Calcutta, unde personalul de securitate o va verifica. Ministerele Apărării şi de Interne al Romaniei fost anunţate de acesta operatiune.

1 comment:

KinR said...

http://oferta-kinr.blogspot.com/2010/06/cakatzii-au-murit-traiasca-iezii.html