Monday, June 21, 2010

SERVICIUL BRITANIC DESPRE STAREA SANATATII LUI BASESCU : PRESEDINTELE ROMANIEI NU VA PRINDE CRACIUNUL!

ATENTIUNE ! IMPORTANTA MAXIMA !
SERVICIUL BRITANIC DESPRE STAREA SANATATII LUI BASESCU :
PRESEDINTELE ROMANIEI NU VA PRINDE CRACIUNUL!
M 15 are un serviciu specializat de urmarire a sanatatii fizice si mentale a conducatorilor politici din tarile de interes. In timpul razboiului rece el a capatat informatii despre Hrusciov, Brejnev, Tito, Fidel Castro etc. REZULTATELE TESTELOR DE SANGE SI CHIAR URINA LUI CEAUSESCU ERA TRIMISA LA LONDRA SAPTAMANAL. Uneori rezultatele erau " scapate " presei pentru a informa opinia publica despre conditia fizica si mentala a unor adversari politici incomozi. Am capatat de la surse demne de toata increderea urmatorul raport despre starea sanatatii a Presedintelui Romaniei Traian Basescu :
Traian Băsescu s-a deplasat, în mare secret, cu un avion particular, închiriat de la o companie cipriotă, în Nordul Italiei, la Bolzano. A doua zi, în zori, a fost supus unui control medical amănunţit, rezultatele acestuia fiind extrem de proaste. După cîteva zile, un medic de la acel spital a sosit la Bucureşti, i-a făcut o serie de injecţii pentru oxigenarea sîngelui, dar efectele secundare au fost îngrijorătoare şi s-a renunţat la această terapie.
Basescu a apelat şi la medicii basarabeni. El s-a folosit de vizita pe care a efectuat-o în Republica Moldova, sau poate această vizită a fost aranjată doar ca pretext al urgenţelor sale medicale. Astfel, în cel mai mare secret cu putinţă, miercuri noaptea, Băsescu a fost consultat de un important personaj al medicinei din spaţiul ex-sovietic, prof. dr. Ghenadi Markov.
Teribila boală de care suferă Băsescu îşi pune amprenta, din ce în ce mai grăitor, pe comportamentul şi prestaţia sa. E vorba de stări de somnolenţă care alternează cu o irascibilitate şi violenţă , care îi îngrozesc, pe cei din jurul lui.
BASESCU SUFERA DE CANCER GENERALIZAT DIAGNOSTIC AL SPITALULUI ONCOLOGIC CLUJ VIZITAT LA INCEPUTUL ACESTUI AN. REZULTATEL MEDICALE CA SI ESANTIONUL DE URINA AU INTRAT IN POSESIA M15.
Robert Horvath ZIARIST USA
SPECIAL PENTRU EXPLOZIV NEWS
http://devanewyork.blogspot.com/
http://www.devagallery.com/

1 comment:

Popa Ţeapă said...

Sa dea Dumnezeu,ca mult râu ne-a făcut. Sa nu murim noi înaintea lui.