Sunday, March 4, 2012

CIA LISTA AGENTILOR RUSI DIN ROMANIA : MELESCANU, VOICULESCU, BASESCU !


CIA :  LISTA AGENTILOR RUSI DIN ROMANIA  : LISTA FOSTULUI SEF CIA DE LA BUCURESTI
Dupa accesele de independenta fata de Moscova ale lui Nicolae Ceausescu din 1968 (lucru de netolerat de Kremlin), URSS a pus la cale schimbarea acestuia cu un conducator fidel Moscovei si repunerea Romaniei in sfera de influenta directa sovietica. Planul intocmit de KGB s-a numit “Dniestr” (Nistru, trad.). 
Impotriva Moscovei doar UM 0110, divizia anti-KGB, o divizie ultra-secreta a Securitatii. O divizie secreta, aparte de restul DSS (Departamentul Securitatii Statului).
UM 0110 , avand in arhiva detalii despre reteaua KGB in Romania, numele sovieticilor de legatura si cu siguranta numele agentilor sovietici din Romania.
Potrivit informatilor fostului general de Securitate Ion Mihai Pacepa (omul cu cel mai inalt grad intr-un serviciu de informatii comunist care a defectat), Liviu
 Turcu....Ceausescu a ordonat arestarea urmatorilor
Teodor Melescanu, : fond informativ la nivelul UM 0544, UM 0195, UM 0625;, Dan Voiculescu....din echipa care la lichidat pe Marin Ceausescu fratele lui ......
 si Traian Basescu ( actualul Presedinte al Romaniei ).....etc In finalul materialului din  intr-o nota de subsol, se mai afirma: "Dan Voiculescu was a general in Ceausescu's intelligence service, a fact which is well documented"
Ceausescu a contramandat ordinul. ( doc de arhiva c323 )
 ....Confirma lista lui Nocholson  ( Agent sef CIA -Bucuresti arestat ca spion rus N.A)
Nicholson was station chief in Bucharest, Romania,
    Nicholson was arrested at Washington Dulles International Airport  was leaving to meet with Russian agents in Switzerland. He pleaded guilty in March to espionage. The 16-year CIA man told investigators he received $300,000 from the Russians.  He cooperated with investigators .
In finalul materialului din  intr-o nota de subsol, se mai afirma: "Dan Voiculescu was a general in Ceausescu's intelligence service, a fact which is well documented"

No comments: