Thursday, March 15, 2012

UN FOST SEF MOSAD : UNGUREANU NU ESTE OMUL NOSTRU CI DIMPOTRIVA !

DECE ISRAELUL VREA CAPUL UNUI PRIM MINISTRU DE ORIGINE EVREIASACA ?




BUCURESTIUL A DEVENIT CENTRUL OPERATIONAL SI FINANCIAL AL QUEDA.

Afirmatia se bazeaza pe declaratia oficiala a guvernului SUA.Under Secretary for Terrorism and Financial Intelligence Stuart Levey::As of mid-2009, al-Dulaymi was in charge of an al-Qai’da network in Europe.... BUCHAREST, ROMANIA that financed al-Qai’da in Europe by smuggling cigarettes and coffee. Atasez documente oficiale romanesti DICOT despre centrul mondial Al Queda
Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) au trimis in judecata un cetatean irakian, pentru acte de  terorism. Inculpatul, sub identitatea sa reala sau folosind identitati fictive si prin intermediul a patru societati comerciale, special constituite in acest scop, a inlesnit intrarea/iesirea in/din Romania si prelungirea dreptului de sedere in tara a unui numar de cinci cetateni irakieni, desi stia ca acestia au comis acte teroriste in favoarea retelei al-Qaeda in Irak, se arata intr-un comunicat al DIICOT. In prezent, cetatenii irakieni nu se mai afla pe teritoriul Romaniei.
Anterior, inculpatul a mai fost trimis in judecata de catre procurorii DIICOT, pentru savasirea infractiunilor de constituire a unui grup infractional organizat si trafic de migranti, dupa ce, impreuna cu alte persoane, a facilitat intrarea, sederea sau tranzitarea Romaniei a peste 250 (teroristi) irakieni, fiind condamnat in prima instanta la o pedeapsa de 4 ani si 6 luni inchisoare.
DESPRE REZULTATUL AUDIENTEI !
http://devanewyork.blogspot.com/


INCREDIBIL DAR ADEVARAT,SUTE DE INTREPRINDERI AL QUEDA FUNCTIONEAZA IN ROMANIA SUB OCHIUL ATENT AL PRIMULUI MINISTRU  RAZVAN UNGUREANU !
CONFORM DATELOR MINISTERULUI JUSTITIEI AU FOST ARESTATI APROAPE 2000 DE CETATENI ARABI.
Cinci irakieni, pe care procurorii DIICOT i-au identificat ca fiind membri Al-Qaeda, căutaţi în toată lumea pentru atentatele comise împotriva forţelor aliate, sunt folosiţi în România într-o vastă reţea financiara  Teroriştii  figurează ca asociaţi sau ca administratori în peste 150 de societăţi comerciale. Ei au fost eliberati la ordinul direct al fostului sef SIE.
O anchetă DIICOT
Cinci terorişti Al-Qaeda figurează în România în aproape 150 de societăţi comerciale
Numele celor cinci terorişti şi probele despre legăturile acestora cu Al-Qaeda apar într-un rechizitoriu DIICOT privind intrarea frauduloasă a acestora în România.
Lista cu membrii celulei Al-Qaeda care au derulat operaţiuni financiare în România


OMAR FARID AHMED, 25 de ani


Rol în Al-Qaeda: Membru al grupării teroriste „ABU TIBA". A fost desemnat emir interimar al zonei Al Qaim, fiind responsabil de luptătorii străini aduşi să lupte pentru Al-Qaeda. Una dintre persoanele însărcinate cu securitatea în rândul organizaţiei teroriste Al-Qaeda din regiunea Karbala.


Afaceri în România: Administrator şi asociat în 23 de societăţi comerciale.


OMAR KH. ASSEY, 28 de ani


Rol în Al-Qaeda: Atacuri asupra convoiurilor aliate. Cel mai renumit atac a fost  în 2005, când  a ucis toţi membrii unui convoi de 12 maşini destinat poliţiei irakiene. Vehiculele le-a dăruit emirului Al-Qaeda responsabil pe zona Fallujah.


Afaceri în România: Asociat sau administrator în 21 de societăţi comerciale.


MUNTASIER KH. AASSI, 25 de ani


Rol în Al-Qaeda: Uciderea celor suspectaţi de colaborare cu forţele americane din Irak. E în aceeaşi grupare teroristă cu „partenerul" de afaceri din România,  Falah Salem.


Afaceri în România: Administrator sau asociat în 61 de societăţi comerciale.






FALAH M. SALEM, 38 de ani


Rol în Al-Qaeda: Membru într-o grupare teroristă afiliată Al-Qaeda Irak. Căutat de forţele americane pentru acte de terorism.


Afaceri în România: Administrator sau asociat în 27 de societăţi comerciale.
AQEEL  DHUYAB, 29 de ani
Rol în Al-Qaeda: Implicat în activităţi de terorism în favoarea Al-Qaeda Irak.
Afaceri în România:  Administrator sau asociat în 21 de societăţi comerciale.


DACA 5 TERORISTI AU 150 DE SOCIETATI COMERCIALE CAT AU 250
 DE TERORISTI ELIBERATI DE SERVICIILA ROMANESTI ?
 PROBABIL DE ORDINUL MIILOR !!!!



DICOT :Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) au trimis in judecata un cetatean irakian, pentru acte de  terorism. Inculpatul, sub identitatea sa reala sau folosind identitati fictive si prin intermediul a patru societati comerciale, special constituite in acest scop, a inlesnit intrarea/iesirea in/din Romania si prelungirea dreptului de sedere in tara a unui numar de cinci cetateni irakieni, desi stia ca acestia au comis acte teroriste in favoarea retelei al-Qaeda in Irak, se arata intr-un comunicat al DIICOT. In prezent, cetatenii irakieni nu se mai afla pe teritoriul Romaniei.


Anterior, inculpatul a mai fost trimis in judecata de catre procurorii DIICOT, pentru savasirea infractiunilor de constituire a unui grup infractional organizat si trafic de migranti, dupa ce, impreuna cu alte persoane, a facilitat intrarea, sederea sau tranzitarea Romaniei a peste 250 teroristi irakieni, fiind condamnat in prima instanta la o pedeapsa de 4 ani si 6 luni inchisoare.



No comments: