Monday, March 5, 2012

UN REGIM MILITAR SECURIST PENTRU ROMANIA !




 Romania este singura tara unde un regim cu 7% sustinere se
poate mentine la putere. Pericolul de a pierde puterea este evident. Se recurge
la servicii care preiau puterea pe fata. In curand ele vor pune unul de al lor la conducerea
statului. Democratia e nesuferit de costisitoare si, uneori, imprevizibila, in stare de surprize neplacute pentru serviciile de informatii.
Cetateanul este debusolat si dezamagit incat sa-l urasca pe politician, sa-l alunge din preferintele-i electorale. Simpatia i se va muta dincolo, in tabara tehnocratului neatins de boala politicianismului, si ce mai conteaza ca el vine dinspre serviciile secrete. Dimpotriva, este o garantie ca interesul national primeaza, si, de vreme ce Romania e pe buza prapastiei, cine s-o salveze daca nu stapanul Informatiilor ? Miza, deci, pe Ungureanu , Maior, Melescanu ! Deocamdata, e nevoie de o etapa intermediara dar in curand vor stiringe latul inmormantand
democratia romaneasca.
Pentru orice regim autoritarist aflat pe buza prapastiei, apelarea la serviciile secrete este ultima solutie, solutia disperarii !
Basescu este disperat si ai este frica sa nu fie impuscat.
El pune pe picioare o junta de tip balcanic pentru salvarea. In curand se va trece la etapa doua.
Cea a terorii…care sa tina sub teroare o populatie saracita si spaimantata .Un regim cu sustinerea fatisa a serviciilor secrete si a partidului de generali este la ordinea zilei.

No comments: