Wednesday, March 21, 2012

DAN VOICULESCU SPONSOR SIE ! INTELEGEREA SECRETA BASESCU - VOICULESCU !




SIE ROMAN ESTE CONTROLAT DE MAFIA ARABA .
EL REPREZINTA ARMATA SECRETA A LUI BASESCU. SUTE DE OFITERI ARABI RAMASI DEPE VREMEA LUI CEAUSESCU CONTROLEAZA SI ORGANIZEAZA ACTIUNILE LUI SECRETE A LUI BASESCU.
SUMELE DE BANI SINT TRANSFERATE DELA GRIFCO CATRE TERORISTII ARABI. 
ADEVARATUL SEF AL SIE ESTE Mahmud Farzat, seful serviciilor secrete Siriene din Europa teroristului Omar Hayssam, se ocupa de comertul de tractoare din Romania si deruleaza exporturi si importuri prin firme a lui Dan Voiculescu. El este defapt seful departamentului arab din Serviciul de Externe, armata secreta a lui Basescu si adevaratul comducator al SIE.
IN DECURSUL 2010 AU FOST TRANSFERATE SUME IMPORTANTE URMATOARELOR ORGANIZATII TERORISTE CARE ACTIVEAZA DESCHIS IN ROMANIA.• Hamas • Hezbollah • Fratii Musulmani • Partidul Eliberarii Islamice • Frontul Democrat pentru Eliberarea Palestinei • Frontul Po*editat*r pentru Eliberarea Palestinei • Al Fatah • Al Saika
 IN SCHIMBUL SPRIJINULUI FINANCIAR SI LOGISTIC ---TERORISTII NU ACTIONEAZA SAU ORGANIZEAZA ACTIUNI TERORISTE PE TERITORIUL ROMANIEI. EI FACILITEAZA CONTRABANDA DE ARME ROMANESTI VATRE LIBAN.AFGANISTAN SI IRAK. 
 BASECU PRIZONIERUL SERVICILOR SECRETE NOTA CIA
Crescent a fost filiera secreta prin care au fost trimisi banii pentru palesienii lui Arafat si pentru toate actiunile teroriste. Voiculescu era banca deschisa pentru teroristul Carlos, pentru toate atacurile impotriva Europei Libere. Din banii companiei ” particulare a fost platit si calatoria pri Europa si drumul spre Venezuela a agentului Volodea Tismaneanu. Traditia continua prin GRIFCO sunt platite toate actiunile ” confidentiale a lui Basescu , Prietenul de afaceri si in de-ale terorismului este seful serviciului serviciului sirian in Europa. Despre actiunile tandemului Voicilescu , Basescu au cunostinta atat serviciile americane cat si israeliene, Singurul in necunostinta sunt spectatorii carora serviciile le organizeaza la televiziune moguliade,,,dupa moguliade. Cititi cu atentie :
NOTA CIA privind firma CRESCENT COMMERCIAL & MARITIME LTD Firma a fost creata de Directia Securitatii Statului (DSS) la ordin pentru desfasurarea de aport valutar special (AVS). Firma CRESCENT COMMERCIAL & MARITIME LTD a fost infiintata in Noiembrie 1980 in orasul Pireu (Grecia). La infiintare, ca proprietar figura NADIA FOUAD SANBAR, cu cetatenie greaca. Pe tot parcursul functionarii firmei proprietara a fost reprezentata prin procura de sotul ei MICHAEL FOUAD SANBAR, cetatean grec de origine libaneza, dovedit a fi agent al Organizatiei Pentru Eliberarea Palestinei (OEP) condusa de Yaser Arafat. Cifra de afaceri anuala a CRESCENT, declarata de ea insasi se ridica la 200 milioane dolari. Surse care au incercat sa investigheze in 1990 firma CRESCENT stiu insa ca, in realitate, cifra anuala de afaceri ar fi fost de 500 milioane dolari. CRESCENT-ul avea ramificatii in Atena si Viena, unde avea reprezentante oficiale.
 Cea mai puternica reprezentanta era insa cea de la Bucuresti, condusa de Voiculescu, in calitate de director general. In anii ’84 – ’89. Dan Voiculescu avea legaturi personale cu majoritatea organizatiilor teroriste.
 A avut intalniri cu Arafat si alti conducatori palestinieni. Cunostea pe conducatorii centrelor de antrenament al teroristilor din Romania care erau lista de salarii secrete ale firmei. Din banii firmei crescent era platit postul de radio Pirinei. El a cumparat de la comunistilor spanioli 500 de pasapoarte false. Ele au fost furate de simpatizanti comunisti de la sectiile de politie. Unul din ele a fost intrebuintat de Vladimir Tismaneanu in intrarea frauduloasa in sua. Comform informatilor Dan Voiculescu este un agent dublu al Serviciului Exrern Roman. Constantin Rotaru, omul numărul doi din Serviciul de Informaţii Externe al României a condus vreme de patru ani imperiul mediatic Voiculescu.
ANTENA 3 – DEPARTAMENT SIE Faptul că la puţin timp de la “reactivare”, după staţionarea benefică în fruntea trustului de presă INTACT, colonelul C. Rotaru devine al doilea om din Serviciul de Informaţii Externe, nu poate avea decît o singura explicatie: firma INTACT este, ca pe vremuri, una de acoperire pentru SIE, cam cum era la altă scară Institutul de Economie Mondială pînă în decembrie 1989 In cadrul SIE Voiculescu este in continua legatura cu sute de agenti arabi care sunt armata ” secreta a lui Basescu. “.
 Diferite actiuni secrete ca finantarea expozitiei antisemite Al QUEDA de la ICR New York sunt finantate din conturile secrete ale lui Ceausescu.

No comments: