Monday, March 19, 2012

ACUZ PE ACTUALUL DIRECTOR SIE MELESCANU DE CONSPIRATIE IMPOTRIVA ROMANIEI SI CER DESCHIDEREA UNEI ANCHETE PARLAMENTARE !

Consulatul Romaniei New York        
Vice Consul General                       
              Stimata doamna Liliana Zaharia
       Va multumesc pentru atentie si gandurile bune.                         In ultima corespondenta v-am rugat sa nominalizati materialele trimise guvenului sau altor autoritati competente. Deasemenea sa clarificati exact persoana sau institutia. Din pacate nu a-ti facut   acest lucru. Pentru a simplifica lucrurile ma voi referi numai la singura o cerere care va deveni un document oficial.                                                La fel ca si raspunsul dumneavoastra.                                                 


VA ROG OFICIAL SA MA PUNETI IN LEGATURA CU O PERSOANA CARE REPREZINTA
   SERVICUL EXTERN ROMAN (SIE) PENTRU AI REMITE INFORMATII CONFIDENTIALE DE EXTREMA IMPORTANTA SI URGENTA. ESTE VORBA DE DE ACTIVITATEA ORGANIZATIEI
 TERORISTE AL QUEDA IN ROMANIA. MENTIONEZ CA AM FACUT O CERERE SIMILARA 
 ACUM CATEVA SAPTAMANI. IN CAZUL UNUI NOU REFUZ VOI CERE O ANCHETA PARLAMENTARA.


 In raspusul dumneavoastra va rog a mentiona obiectul cererii si daca a fost remis directorului Razvan Ungureanu si al actualului director THEODOR
 MELESCANU. Cererea mea adresata direct acestora a ramas fara
 raspuns.
 Subliniez in incheierea gravitatea situatiei. De raspunsul dumneavoastra
 depind vieti de oameni. Securitarea Romaniei si a aliatilor ei depinde
 de dumneavoastra.


  Robert Horvath Deva 
  Presedinte Devartes Film International NEW   YORK TOKYO






COMFORM LEGISLATIEI AMERICANE CETATENII DE ORIGINE ROMANA UNGUREANU, BASESCU,MELESCANU VOR BENEFICIA DE PEDEAPSA CAPITALA !


SAPTAMANA TRECUTA DOI PILOTI AMERICANI AU FOST UCISI DE O RACHETA ROMANEASCA ! 

LEGEA AMERICANA SPUNE: "Punerea sub acuzare pentru incercarea de a procura rachete sau exporta "surface-to-air missiles", aduce o pedeapsa minima de inchisoare pe viata. Rachetele exportate de Romarm o instutie a statului roman, au fost considerate de un tribunal american ca o amenintare mortala pentru helicopterele armatei americane din Columbia.
In Octombrie 1997 Departamentul de Stat al calificat FARC ( guerila columbiana ) ca o organizatie terorista. Acelasi lucru la facut si Uniunea Europeana. Pentru intentia de a cumpara si a exporta acest gen de rachete unei organizatii teroriste pedeapsa minima este de 25 de ani. Ea a fost aplicata lui MONZER AL KASSAR,cel mai important traficant de arme din lume., In punerea sub acuzare se spune "Armele romanesti trebuiau sa fie intrebuintate pentru doborarea helicopterelor Apaches si Hawks". Si au facut acest lucru pe deplin.In acest an media internationala anunta: ”RACHETE SOL -AER ROMANESTI se numara printre armele din depozite secrete ale miscarii marxiste columbiene de gherila FARC (Fortele Revolutionare din Columbia) descoperite de armata columbiana, se arata intr-un raport al Grupului de analiza antiterorista Giat de la Bogota. Bogota, citat, intre altele, de cotidianul columbian El Tiempo si agentiile EFE si AFP Anul acesta guvernul columbian a transmis, prin intermediul Interpol, solicitari oficiale (denumite de Interpol “circulare portocalii”) catre statul Roman cerand clarificari privind originea armamentului descoperit in depozitele FARC sau folosit de gherila. Solicitarea a ramas fara raspuns. Intr-o intalnire din 26 ianuarie 2008, care a avut loc in Romania, un “locotenent” al celebrului traficant de arme Viktor Bout, furnizor de baza al FARC, a declarat ca Bout are 100 de astfel de rachete “disponibile imediat”. Declaratia le-a fost facuta unor agenti americani sub acoperire care s-au dat drept membri FARC, Potrivit unui articol publicat recent tot in cotidianul El Tiempo (in care au aparut si actualele dezvaluiri privind provenienta arsenalului FARC), gherila columbiana ar fi reusit sa achizitioneze 20 de astfel de rachete romanesti, capabile sa loveasca avioane sau elicoptere in zbor pana la altitudinea de 6.000 m. Surse oficiale de la Bogota au confirmat ca fortele aeriene columbiene au fost avertizate asupra riscului ca FARC sa detina si sa utilizeze acest tip de arme. Toate aceste au fost recomfirmatei de un purtatori de cuvant ai guvernului columbian care a subliniat ca rachetele trimise de Basescu au dus la moartea a doi piloti americani,saptamana trecuta. Pentru a documenta exportul de arme catre teroristi am luat contact cu consulul Columbiei de la New York. DOCUMENTELE COLUMBIENE ARATA CA RACHETELE ROMANESTI AU INTRAT IN ARSENALUL GUERILEI DUPA ARESTAREA LUI KASSAR SI BOUT.
Serviciile de informatii columbiene au avertizat cu privire la interesul liderilor FARC pentru achizitionarea de armament de ultima generatie, in special rachete sol-aer IGLA-S24 fabricate in Romania. Transportul rachetelor romanesti a fost facut cu avioane provenite din Romania si asigurata de piloti romani,noteaza un document columbian.
"The convictions for conspiracy to kill U.S. officers and employees and conspiracy to acquire and export surface-to-air missiles each carry a sentence of life in prison." In consecinta Intr-un document notarizat, am cerut punere sub acuzare a cetetanulul roman Traian Basescu pentru CONSPIRACY TO PROVIDE MATERAIAL SUPPORT OR RESOURCES TO A FOREIGN TERRORIST ORGANIZATION. Memoriul a fost trimis catre:UNITED STATES DISTRICT COURT SOUTHERN DISTRICT OF NEW YORKMICHAEL J. GARCIAUnited States Attorney
Robert Horvath, New York, USA
PS
Reuters : ” Elicopterele americane cad ca mustele sub tirul rachetelor de tip STRELA vandute de dealerii lui Basescu. pe o filiera iordaniana insurgentilordin Afganistan Rachetele romanesti sunt usor de indentificat..(Capul rachetet contine un disc modulator)…….. Rachetele sunt produse fabrica Electromagnetica Ploiesti ( Romania )

No comments: