Tuesday, October 19, 2010

CINE A FINANTAT CRIMELE LUI CEAUSECU ? BOMBA BOMBELOR !

BOMBA BOMBELOR
MOGULUL VOICULESCU A FINANTAT CRIMELE LUI CEAUSESCU!
ACESTA A TRIMIS TODEAUNA BANII LUI ARAFAT SI PENTRU ALTE ORGANIZATII PRIN FIRMA CRESCENT.
DAN VOICULESCU A FINANTAT TOATE ACTIUNILE TERORISTE INCLUSIV ATACURULE DE LA EUROPA LIBERA,
A INMANAT PERSONAL UN CEC TERORISTULUI CARLOS.

NOTA
CIA
privind firma CRESCENT COMMERCIAL & MARITIME LTD

Firma a fost creata de Directia Securitatii Statului (DSS) la ordin pentru desfasurarea de aport valutar special (AVS). Firma CRESCENT COMMERCIAL & MARITIME LTD a fost infiintata in Noiembrie 1980 in orasul Pireu (Grecia). La infiintare, ca proprietar figura NADIA FOUAD SANBAR, cu cetatenie greaca. Pe tot parcursul functionarii firmei proprietara a fost reprezentata prin procura de sotul ei MICHAEL FOUAD SANBAR, cetatean grec de origine libaneza, dovedit a fi agent al Organizatiei Pentru Eliberarea Palestinei (OEP) condusa de Yaser Arafat.


Cifra de afaceri anuala a CRESCENT, declarata de ea insasi se ridica la 200 milioane dolari. Surse care au incercat sa investigheze in 1990 firma CRESCENT stiu insa ca, in realitate, cifra anuala de afaceri ar fi fost de 500 milioane dolari. CRESCENT-ul avea ramificatii in Atena si Viena, unde avea reprezentante oficiale. Cea mai puternica reprezentanta era insa cea de la Bucuresti, condusa de Voiculescu, in calitate de director general. In anii '84 - '89.

Dan Voiculescu avea legaturi personale cu majoritatea organizatiilor teroriste.
A avut intalniri cu Arafat si alti conducatori palestinieni. Cunostea pe conducatorii
centrelor de antrenament al teroristilor din Romania care erau lista de salarii secrete ale firmei.
Din banii firmei crescent era platit postul de radio Pirinei. El a cumparat de la comunistilor spanioli 500 de pasapoarte false. Ele au fost furate de simpatizanti comunisti de la sectiile de politie. Unul din ele a fost intrebuintat de Vladimir Tismaneanu in intrarea frauduloasa in sua.
Comform informatilor Dan Voiculescu este un agent dublu al Serviciului Exrern Roman.
Constantin Rotaru, omul numărul doi din Serviciul de Informaţii Externe al României a condus vreme de patru ani imperiul mediatic Voiculescu.
ANTENA 3 - DEPARTAMENT SIE
Faptul că la puţin timp de la "reactivare", după staţionarea benefică în fruntea trustului de presă INTACT, colonelul C. Rotaru devine al doilea om din Serviciul de Informaţii Externe, nu poate avea decît o singura explicatie: firma INTACT este, ca pe vremuri, una de acoperire pentru SIE, cam cum era la altă scară Institutul de Economie Mondială pînă în decembrie 1989
In cadrul SIE Voiculescu este in continua legatura cu sute de agenti arabi care sunt armata " secreta a lui Basescu. ". Diferite actiuni secrete ca finantarea expozitiei antisemite Al QUEDA de la ICR New York sunt finantate din conturile secrete ale
lui Ceausescu.
Am trimis o nota Ambasadei SUA la Bucuresti si am cerut o ancheta a FBI in legatura cu banii lui Ceausescu ascunse in SUA. de Dan Voiculescu.
Conspiratia servicilor cu mogulii este evidenta. Totul este constrit sa salveze regimul Basescu.......... Se pare ca este prea tarziu.
Robert Horvath DEVA ziarist de investigatie specializat in terorism si contrabanda
cu arme, DEVARTES FILM INTERNATIONAL NEW YORK TOKYO.
URMARITI DOSARUL CONSPIRATIEI BASESCU - VOICULESCU
DESCHIZAND ROBERT HORVAT DEVA BLOG.



No comments: