Thursday, October 14, 2010

S.O.S ROMANIA S.O.S !

ALARMA LA DEPARTAMENTUL DE STAT
SERVICIILE SECRETE OCCIDENTALE ANUNTA POSIBILITATEA INTRODUCERII STARII DE URGENTA IN ROMANIA :
Situația explozivă din România se apropie vertiginos de momentul în care Traian Băsescu poate institui, , starea de urgență la nivel național, Conflictele de muncă nelegale, precum cele care au loc în prezent, vor putea fi lichidate prin forță.
SE ANUNTA O DRASTICA LIMITARE A DREPTURILOR CONSTITUTIONALE.
În această situație, unele atribuţii ale administraţiei publice centrale de specialitate şi ale administraţiei publice locale trec în competenţa autorităţilor militare şi a altor autorităţi publice.
Totodată, instituirea stării de urgență are ca rezultat imediat restrîngerea unor drepturi și libertăți fundamentale, ceea ce poate include interzicerea mitingurilor, a adunărilor publice șamd. Se prevede introducerea cenzurii si inchiderea pe o periada limitata a televiziunilor si a presei critice regimului.
Declararea de către președinte a stării de urgență trebuie aprobată de Parlamentul Romaniei.
Se prevede introducerea controlului la domiciliu. Se intrevede retinerea sau arestarea unor oameni politici si sindicalisti si magnati de presa.
Asistam incet dar sugur la disolutia puterii in Romania. Aceste masuri nu fac decat sa mareasca nemultumirea maselor impotriva unui regim nepopular. Intrebarea este daca nu fortele de ordine nu se vor alia ca in 1989 cu manifestantii.
In Romania dupa cum se vede, exista niste miscari, politice, care se amplifica, incet dar sigur anuntand sfarsitul regimului Basescu.

Robert Horvath Deva for Nipon PRESS ( Europe )

http://devanewyork.blogspot.com/
http://www.devagallery.com/

No comments: