Thursday, October 7, 2010

SPP O ORGANIZATIE CRIMINALA DE TIP MAFIOT !

Domnule Horvath
Sunt un ofiter al serviciilor speciale. Urmaresc cu atentie postarile dumneavoastra
pe blogul profesorului Voiculescu. Sunt cu totul de acord cu opiniile dumneavoastra. Dansul este singura persoana competenta care poate salva
Romania. Mogulul dumneavoastra preferat este in pericol. In cadrul SPP sa infintat asa numitul grup " antimoguli". Servicul de Protecţie şi Pază a fost transformat rapid într-un serviciu de informaţii în beneficiul unei singure persoane: Traian Băsescu! Articolul 2, alin. 2 din Constituţia României prevede că “niciun grup şi nicio persoană nu pot exercita suveranitatea în nume propriu”. Iar aici vorbim de suveranitate naţională încălcată de o persoană tocmai în nume propriu. Fie el şi preşedinte. Trebuie să lămurim lucrurile. Nu se mai poate aşa! Nu se poate ca în timp ce oameni valoroşi din SRI, SIE şi STS să fie daţi afară din sistem pentru că nu sunt obedienţi acestei persoane ci au slujit ţara, efectivele SPP să fie umflate, pe zi ce trece, cu ciracii lui Pahonţu şi Burian, la „recomandarea” lui Coldea! Aşadar, SPP a devenit un instrument periculos în mâna lui Traian Băsescu, prin care acesta îşi controlează adversarii politici, îşi pune în aplicare planurile diversioniste, exercită influenţă în beneficiul propriu si al Elenei Udrea.
Generalul Alexandru Burian, locţiitorul directorului SPP, coordonează activitatea pe linie de informaţii si îl are ca principal executant pe colonelul Costin Nedelea, transferat de la SRI, la cererea adjunctului Florian Coldea..
Ordinul pentru SPP este clar" Mogulii trebue desfintati pana la Craciun.
Filarea lui Voiculescu se face in special prin firma SC “Investigatii si Securitate Omega” SRL. Compania
face parte din Serviciul de Informatii privat al presedintelui Traian Basescu, despre care, în ultimul timp, se vorbeste în interiorul Serviciilor de Informatii ale României, legal constituite. Prin dispozitiile date de gen. Alexandru Burian si col. Costin Nedelea, ofiterii aflati în subordinea lor îsi depasesc competentele, în sensul ca se preocupa si culeg informatii despre anumite personalitati politice sau care detin functii în actualul guvern. Pentru a-si atinge scopul, au creat structuri conspirate, astfel ca organigrama unitatii informative a SPP a devenit foarte încarcata. Ofiterii conspirati ai SPP sînt infiltrati în cîteva partide politice, în mass-media, în aparatul administrativ al Palatului Parlamentului, al Guvernului si chiar în SPP.
SPP a devenit la indicatiile lui Basesci o organizatie informationala de tip mafiot. Cei încadrati de gen. Alexandru Burian sînt întrebuintati pentru strîngerea de fonduri în scop personal mai au sarcina si de a identifica societatile comerciale prospere si de a culege informatii privind cunoasterea actionarilor acestora. Avansarile în grad si promovarile în functie se fac dupa criterii arbitrare (pe baza de spaga, la recomandarea Palatului Cotroceni etc.), altele decît cele de performanta si pregatire profesionala.
Generalul Alexandru Burian este unul dintre pilonii noii poliţii politice a lui Basescu. Ascensiunea în actuala funcţie a avut loc în cursul anului 2005, cînd, a început să lucreze pentru Băsescu, moment în care, la cererea ,,comandantului suprem”, o parte importantă a SPP- ului s-a transformat în ,,poliţie politică”. Din acest moment, Burian este coordonatorul activităţii de colectare a datelor necesare întocmirii rapoartelor către preşedinte -, rapoarte politice, economice şi de alcov.
SPP ORGANIZATIE CRIMINALA DE CONTRABANDA DE ARME
Generalul Burian Pe vremea cand a fost incadrat la Directia de Informatii Militare, fiind implicat in urmarirea traficului cu arme, explozibili si substante periculoase, a stabilit relatii cu contrabandistii de uraniu, iar din functia pe care o are acum, contribuie din plin la traficarea fara probleme a uraniului, el este persoana care l-a conectat pe Băsescu cu Moghilovichi (celebrul traficant de uraniu pentru FARC) si tot el este cel care trimite trupe SPP in Afganistan si Sudan cu armanent vandut pe droguri,
omul de bază al preşedintelui, Florian Coldea, SPP-ul a devenit instituţia cu ajutorul căreia Băsescu a aruncat în aer societatea românească şi vrea să transforme ţara într-o dictatură controlată chiar de acele grupuri de interese nelegitime pe care din gură le-a condamnat, dar practic le serveşte interesele.
Toate acestea cum propuneti dumneavoastra Domnule Horvath ar trebui sa devina subiectul unei anchete la Antena 3 . Astazi este amenintat Dan Voiculecu maine vom amenintati toti.
Voi continua sirul de informatii.
Va asigur ca multi oameni de bine din cadrul servicilor sunt de parerea
dumneavoastra. Urmarim cu atentie postarile dumneavoastra.
Sa auzim de bine.

1 comment:

Anonymous said...

Dna Udrea este o persoana onesta si da totul pentru binele Romaniei.