Thursday, October 14, 2010

REVOLTA ARMATEI ROMANE !

CIA: PREVEDE REVOLTA ARMATEI ROMANE
Sindicatul militariilor in rezerva si disponolizati cheama la revolta
"Situatia poporului roman este dramatica, la limita supravietuirii. Orice scanteie poate sa aprinda incendiul, oriunde. Depinde de unde vine scanteia. Ca militari, stim ce inseamna si diversiunea si gestionarea crizei si o explozie controlata!"
Cand armata cheama direct clasei politice la puscarie revolutia este la doi pasi
"Ii vom ajuta profesionist sa sara direct direct la Jilava, acolo unde le este locul."
Militarii chema direct la solidaritate in vederea unei noi revolutii si pedepsirea Presedintelui Basescu si a clicii de la puture.
Ofiterii disponibilizati reprezinta un pericol terminal si pot pune baza unei revolte a intregii armate romane
Încă din anii din ‘90, în numele modernizării Armatei, cerută de alinierea la exigenţele armatele statelor NATO, au fost desfiinţate mari unităţi, uniăţi militare tradiţionale, categorii întregi de forţe ale armatei. Zeci de mii de ofiţeri şi subofiţeri au fost disponibilizaţi.În paralel, prin decizii de natură “economică”, a fost trecută la fier vechi o industrie militară ca urmare au fost condamnate la foame alte mii,zeci de mii de specialişti de înaltă clasă împreună cu familiile lor.
În 1989 armata avea 235.000 de militari activi. Generali, ofiţeri, subofiţeri şi militari în termen.
În 2007 ajunsese la circa 75.000 militari, iar pentru 2015 numărul acestora se va diminua la 65.000. Au dispărut, deci, 170.000 de oameni, inclusiv ca urmare a profesionalizării armatei
în anul 1998: 36.500 ofiţeri;
- la 31.12.2003: 14.252 ofiţeri;
la 31.12.2009: 11.250 ofiţeri;
Nici o altă instituţie fundamentală a statului nu a mai cunoscut o asemenea dramatică transformare în anii de după revoluţie!
CIA: 80.000 DE REZERVISTI SUNT O FORTA EXTRAORDINARA CARE POATE SCHIMBA ECHILIBRUL POLITIC DIN ROMANIA. PREZENTA ACESTORA ALATURI DE POLITISTI IN MIJLOCUL MASEI DE DEMONSTRANTI VA DUCE LA CADEREA REGIMULUI ACTUAL, CARE NU MAI ARE LEGITIMITATA SAU SPRIJIN POPULAR. SINGURA PROGNOZA SAU SCENARIU PENTRU ROMANIA ESTE O REVOLTA POPULARA PANA LA SFARSITUL ANULUI.
Robert Horvath DEVA NIPON PRESS NEW YORK TOKYO

http://devanewyork.blogspot.com/
http://www.devagallery.com/

No comments: