Sunday, October 3, 2010

ROMANIA -DISOLUTIA PUTERII DE STAT INTR-O TARA NATO !

Informatiile occidentale despre o lovitura de stat provin
din diferite cai in special din serviciile romanesti pe cai "confidentiale". Alarma generala. Asistam in premiera la disolutia puterii de stat intr-o tara N.ATO.
Sursele mele provin de la colegi jurnalisti ( care fiecare are surse proprii) si surse personale pe care le-am creiat in decursul multor ani ca corespondent special ( impreuna cu sotia mea Kiyoko ) al presei si televiziunii japoneze in SUA.
Pentru a intelege sursele mele sunt nevoit sa fac o scurta nota autobiografica. La un an de la absolvirea facultatii de cinematografie ( IATC -Bucuresti) am trimis in occident un material filmat despre Ceausescu care vorbea cu un grup de tovarasi printre altele de bomba atomica romaneasca. O scrisoare venita de la presedintele
american Carter mi-a salvat viata in ultimul moment. Am ajuns in occident printr-un "schimb" evident nu de studenti. Cu alte cuvinte informatile provin de la sursa. Am devenit un specialist in probleme romanesti. Ca ziarist independent opiinile mele
sunt luate in considerare de factori de raspundere in administratie si de " inteligenta " americane si franceze . ( materialele mele despre Ceausecu au fost trimise serviciului francez , profitiand de o coproductie cinematografica ).
Acum cateva ore am intrat in posesia unei scrisori personale in care Presedintele Frantei avertizeaza pe omologul Basescu de consecintele unei lovituri de forta si de restrangerea libertatii de expresie a presei si in special al televiziunii care ar fi " controlate de moguli. Inainte de a publica un fragmet trebue sa mentionez ca serviciile occidentale au anuntat cancelariile respective de cererea expresa a lui Basescu " de a se lichida mogulii inainte de Craciun"
CITEZ : NU DEMULT UN MOGUL RUS " NUMIT BANCHERUL LUI PUTIN"A CUMPARAT UNUL DIN CELE MAI IMPORTANTE PUBLICATII FRANCEZE " FRACE -SOIR. INVESTIND 50 MILIOANE DE EURO FIUL OLIGARHULUI RUS PUGATCHEV PUNE MANA PE UN COTIDIAN DE IMPORTANTA NATIONALA, CREIAT ACUMA 60 DE ANI. SCRASNESC DIN DINTI DAR NU AM CE FACE. ATAT CAT EXISTA CAPITALISM VOR EXISTA MOGULI....../..... SE PARE CA DUMNEATA NU INTELEGI IMPORTANTA UNEI PRESE LIBERE INT-O SOCIETATE LIBERA "
Partea cea mai grava a situatiei din Romania este lipsa unei solutii la orizont. Opozitia venind la putere va dovedi aceiasi incompetenta sau pe aproape.
Un guvern condus de Profesorul Voiculescu ofera macar o speranta. In aceasta privinta opiniile mele sunt clare si le-am facut cunoscute unde trebue.

Robert Horvath Deva ZIARIST DE INVESTIGATIE NEW YORK - TOKYO
http://devanewyork.blogspot.com/
http://www.devagallery.com/

No comments: