Saturday, June 5, 2010

BOMBA NUCLEARA ROMANEASCA DETONATA IN AFGANISTAN !

O VESTE TERIFIANTA PENTRU INTREAGA LUME
BEN LADEN A TESTAT "A DIRTY BOMB" ( O BOMBA ATOMICA IN MINIATURA )
IN KUNAR , AFGANISTAN !
- URANIUM PROVENIT DIN ROMANIA A FOST VANDUT CATRE BEN LADEN PRIN MAFIA UCRAINIANA ARATA UN RAPORT AL
SERVICIULUI M 15 BRITANIC.//cbrayton.wordpress.com/2008/03/09/farc-sought-romanian-uranium-from-russian-mobster-with-israeli-passport/
- BOMBA A FOST CREIATA DE OAMENI DE STINTA ROMANI RACOLATI DE MEMBRII ARABI AL SERVICIULUI SECRET ROMANESC.

Noi amanunte despre intalnirea intre Leon Paneta si Traian Basescu.
Daca primele 50 de minute ale intalnirii au fost tensionate dar acoperite de politetea diplomatica, in momentul in care Panetta a prezentat un document Britanic despre TESTAREA DE CATRE BENLADEN A UNEI BOMBE RADIOACTIVE IN MINIATURA ( DIRTY BOMB ) CREIATA DE OAMENII DE STINTA ROMANI CU URANIUM PROVENIT DIN ROMANIA discutia a devenit exploziva.
"There are over 40 documented cases of persons attempting to purchase special nuclear material (stuff to make bombs) or tactical nuclear weapons on the Romanian black market
- There are over 10 "suitcase bombs" missing from the Romanian nuclear inventory"
Presedintele Roman Traian Basescu a negat orice amestec a statului roman in aceasta afacere., negand deasemenea autenticitate probelor prezentate. Cu totul pe neasteptate Directorul CIA declarand " ca nu are timp de pierdut " sa ridicat de la masa, spre stupefactia gazdelor si a plecat spre usa. spunand doar ca va trimite un raport Departamentului de stat despre cele discutate la Bucuresti. ( Sursa SRI participanta la discutie )
BOMBA RADIOCTIVA ROMANEASCA DETONATA IN KUNAR
AFGANISTAN !

"By 2000 bin Laden had hired a large number of atomic scientists from Romania for $5,000 a month " "They working in a highly sophisticated and well-fortified laboratory in Kandahar, Afghanistan."
Oamenii de stinta din Romania au lucrat intr-un program creiat de Sadam Hussein pentru creiarea unei bombe nucleare portabile. Programul a fuctionat pana la bombardarea facilitatilor de catre israelieni. Reintorsi in Romania ei au fost reactivati acum doi ani si trimisi in provicia Kunar. Actiunea a fost corelata de armata " secreta a lui Basescu " ofiterii arabi ai serviciilor romanesti.
Specialistii romani au lucrat in laboratoare secrete alaturi de oameni de stinta rusi ,pachistanezi si turcmeni. In timpul experientelor un roman si-a pierdut vederea si alti doi au fost grav iradiati. Testul a fost un succes
The report was based on previously undisclosed evidence released by the U.K. authorities, including intelligence reports from British agents who had infiltrated al Qaeda training camps in Afghanistan.
MESAJUL ADRESAT CATRE PRESEDINTELE TRAIAN BASESCU DE CATRE PRESEDINTELE OBAMA:
DOCTRINA AMERICANA ESTE CLARA. CINE SPRIJINA, ASCUNDE SAU INARMEAZA PE TERORISTI ESTE CONSIDERAT TERORIST SI VA FI PEDEPSIT CONFORM LEGILOR SUA SI A CELOR INTERNATIONALE !
Robert Horvath Ziarist de investigatie SUA
Corespondenta speciala pentru Nipon Press

http://devanewyork.blogspot.com/
http://www.devagallery.com/

2 comments:

Anonymous said...

Da, exact uraniu din Romania, mai exact uraniu de la Ciudanovita, jud Caras-Severin!!!

Anonymous said...

Leon Panetta este sau nu membru in "Comisia Trilaterala" ?