Friday, March 9, 2012

CONDUCEREA UDMR LA PUSCARIE ! VICE PRIM MINISTRU MARKO BELA AL ROMANIEI COLONEL DE SECURITATE !


                               HUNGARIAN MANIFESTO !


JOS REGIMUL BASESCU!
APEL ADRESAT CONCETATENILOR MAGHIARI, PENTRU A SE UNII CU ROMANII PENTRU A SALVA TARA DELA DEZASTRU, INAINTE DE A FI PREA TARZIU, PENTRU NOI TOTI!

Ma numesc Robert Horvath Deva- Cineast New York. Sunt convins ca romanii si ungurii pot sa traiasca impreuna.
Un prim pas este lustrarea si trimiterea in puscarii a intregii conduceri ai UDMR. Absolut toti sunt colaboratori ai vechii sau actualei securitati.
Unii din ei au colaborat si colaboreaza cu serviciile unguresti.
Este un secret deschis apartanenta lui Gyorgy FrundaVerestoy Attila, Marko Bela, Kelemen Hunor, Kelemen Attila, Toro Tibor, Becsek-Garda Dezso-Kalman, Soghor Csaba si inca 40 de membrii de frunte la organizatia criminala.
Presedintele Szasz Jeno Uniunea Civica a Maghiarilor a declarat :”Sunt trist,ca elita politica a comunitatii maghiare a fost amestecata cu regimul comunist, ca presedintele Marko sau ministrul Borbely au fost amestecati cu trecutul.”
MARCO BELA COLONEL DE SECURITATE
Înainte de 1989, Bela Marko a fost unul dintre redactorii de bază ai revistei „Igaz Szo“, revistă a filialei scriitorilor comunişti maghiari din România, care apărea la Tg. Mureş. A luat un premiu al Uniunii Scriitorilor în 1980. Un apropiat al regimului Ceauşescu. Ofiter acoperit. La ora actual este ofiter acoperit activ SIE. .


Pasul al doilea este iesirea in strada a ungurilor alaturi de romani.

 HUNGARIAN MANIFESTO !


Am crezut intodeauna ca romanii si ungurii pot trai impreuna in pace. Inainte de revolutie
dupa absolvirea facultatii, am lucrat la televiziune si la principalele studiouri de film din Romania.
Intre operatorul de film Horvath si ceilalti cineasti nu am simtit nici o diferenta. Ne certam intre noi, dar uniti prin ura impotriva lui Ceausescu,….. am fost impreuna si frati.
Acum cateva ore un fost coleg ma sunat la telefon si mi-a spus un mare
adevar. ” fiecare om ,fiecare natiunile are bune si rele dar nimeni nu a indraznit sa spuna vreodata despre unguri ca sunt lasi sau lipsiti demnitate …..dar m-am inselat…… Voi prin alesii dumneavoastra mentineti la putere pe Basescu !
Parlamentarii vostrii cu 6% din voturi sunteti principalii vinovati pentru razboiul care sa declarat nu numai impotriva romanilor ci impotriva tuturot cetatenilor acestei tari.
Da domnilor maghiari peste capul vostru mafia maghiara si mafia romana si-a dat
mana . Asa numita autonomie nu va izoleaza sau rezolva problemele. Bugetarului ungur ca si bugetarul roman i se reduce la fel salariul . Pensionarii din Tinutul Secuiesc au ajuns cersetori la fel ca romanii . Nu cred ca este vreo deosebire intre copilul maghiar sau copilul roman, care plange……. de foame. Cu ce va ajuta daca istoria se invata in limba maghiara, cat timp ce prezentul si genocidul indreptat impotriva tuturor se invata in limbajul hotilor , manelistilor si vanzatorilor de neam.?
Voi sunteti cei care, cu un curaj nebun ati aprins la Timisoara, flacara revolutiei din 1989. Din pacate flacara sa stins si prin alesii vostrii faceti azi jocul comunistilor si securistilor impotriva carora v-ati ridicat impreuna cu romanii.
Am citit nu demult un articol scris de George Serban in care se spune ” Dragi compatrioti, dragi romani, fiti unguri! ”
…..aratati acelasi curaj si demnitate macar pentru o zi. Pentruca mi-a crapat obrazul de rusine nu ramane decat sa intorc foaia si sa va spun Dragi compatrioti, dragi ungurii, fiti romani! Sau cu alte cuvinte unitiva ,asigurand nu nimai painea de toate zilelele , ci si viitorul copiilor vostrii !
Citesc sau urmaresc pe micul ecran sute de mii de solutii , frectii la un picior de lemn de a iesi din criza si prapastie. Solutia este simpla si unica : Pe langa romani un milion de unguri pe strada!
Acum cateva minute am citit si recitit de zeci de ori un articol care se termina spunand RIDICĂ-TE GHEORGHE, RIDICĂ-TE, IOANE!
Nu ramane decat sa extrapolez spunand:
RIDICA-TE GHEORGHE , IOSCA, ION SI PISTA !!! RIDICAT-VA ODATA PENTRU NUMELE LUI DUMNEZEU ,,,,,,,,,
Robert Horvath DEVA Cineast USA

1 comment:

Anonymous said...

Stimate d-le Robert,fiind un om de informatii doresc sa va intreb in legatura cu ultimele documente aparute recent ale STRATFOR si WIKILEAKS,privind evolutia dramatica din Republica Moldova.

Va rog sa trimiteti mai multe informatii privitoare la posibilitatea ca la Chisinau sa vina comunistii din nou,contra pacii si umanitatii si drepturiilor omului,alaturi de Transnistria-Sveciuk,cu planul Kozak,alaturi de VLADIMIR PUTIN in uniunea EURO-ASIATICA

Daca e adevarat cum zicea STRATFOR,ce ne ramane sa facem pentru a salva populatia din Basarabia de o noua ocupatia bolsevic-sovietica?