Tuesday, February 2, 2010

DIN TRIUNGUL DE "NEGUTATORI AI MORTII' ( BOUT - KASSAR- BASESCU ) A RAMAS IN LIBERTATE DOAR UNUL. DAR NU PENTRU MULT TIMP!

( DIN SURSE SIGURE SI DEMNE DE INCREDERE )
Relatiile CIA cu lumea interlopa sunt vechi si va fi greu sa se dezbare de rufele
murdare. Este cunoscut de exemplu ca debarcarea armatei americane in Sicilia
sa facut cu ajutorul mafiei. Tot cu ajutorul mafiei sa incercat uciderea lui Fidel Catro. Mai in zilele noastre Imperiul de arme Bout a fost intrebiuntat in mai toate
actiunile ilegale sau subversive ale SUA. De pe aeroportul Otopeni au plecat armele romanesti trimise de Oliver North catre Iran. Tot de pe acest aeroport au plecat armele Romarm catre Ben Laden, care lupta impotriva rusilor. Tot de aici au plecat avionele ( 60 la numar ) pentru toti insurgentii care erau pe placul Americii.
Sa nu fim naivi si sa spunem adevarul. La toate aceste actiuni Constantinescu si Basescuau avut un rol insemnat si usor de inteles. Asa sa nascut mafia romana de armament. Baetii nostrii isteti cu epoleti sau fara, au inceput contrabanda pe cont propriu, paralel cu activitatile subversive ale Unchiul Sam. In scurt timp crezand ca pot actiona sub aripa unei mari puteri, sa creiat un urias imperiu de contrabanda de arme, Acum cativa ani erau trei imperii de armament care cucerisera globul lucrand in tandem. Basecu asigura armele iar Bout si Kassar le transportau si plasau in jurul lumii. La sfarsitul mandatului Bush sa hotarat sa se descotoroseasca de primii doi. Pe Basescu la lasat in pace, pentru ca mai avea nevoie de el. ( inchisori secrete, soldati in Irak etc ). Peste noapte a plasat guerila columbiana FARC pe lista teroristilor. Scurtez o relatare lunga. Bout este arestat si asteapta extradarea catre USA . ( documentele aduse de V.Vasilescu www.myspace.com/val2002 vor scurta procesul de extradare ), Kassar a luat 20 de ani pentru incercarea de a cumpara rachete romanesti si singurul ramas in libertate este Basescu. Pentu a pune mana pe el sa trecut la ultima faza a operatiei " triunghul ". Cititi cu atentie: Acum cateva luni purtatorul de cuvant al guvernului Columbian anunta ca in arsenalul guerilei FARC sau gasit rachete sol- aer romanesti. El anunta ca rachetele " provenind din Europa de Est au doborat 4 elicoptere si au omorat 16 piloti si soldati US. Din acest moment nu mai este de glumit. Zilele in librtate a presedintelui Roman sunt numarate,
Americanii sunt un popor idealist dar si foarte pragmatic. Te intrebuinteaza atat cat au nevoie de tine si cand nu mai au nevoie ati dau un sut in fund....chiar daca acest fund este prezidential.
Pentru amanunte deschireti http://devanewyork.blogspot.com/
http://www.devagallery.com/
Robert Horvath ziarist USA.

No comments: