Monday, February 1, 2010

"RACHETELE ROMANESTI AU POPOSIT IN IRAN. SERVICILE AMERICANE, ISRAELIENE, FRANCEZE SUNT IN ALERTA MAXIMA "

Corespondentul teritorial al „Washington Post” a contactat mai multi jurnalisti de investigatie, incercând sa afle daca România a livrat Iranului componente de rachete sau echipamente nucleare. Romania mai fost tinta unui scandal „balistic”, gazduit de data aceasta de CNN, care documenta ca România a livrat Irakului giroscoape de rachete balistice intercontinentale (SCUD), in cadrul operatiunii „Teacup”. Specialistii in rachete au afirmat ca România produce giroscoape de rachete SCUD. Nu demult agentiile internationale comentau astfel razboiul nedeclarat impotriva Statelor Unite in Irak si Afganistan.Reuters : ” Elicopterele americane cad ca mustele sub tirul rachetelor de tip STRELA vandute de dealerii lui Basescu. pe o filiera iordaniana insurgentilor. Rachetele romanesti sunt usor de indentificat..(Capul rachetet contine un disc modulator)…….. Rachetele sunt produse fabrica Electromagnetica Ploiesti ( Romania )
Americanii aflasera ceva despre vizita fostului director al aeroportului Otopeni la New York.
Vasilescu a fost scos pe sest din Romania sub nasul servicilor secrete. Vizita fostului director al aeroportilui Otopeni (Romania )la New York fost extrem de scurta, se pare de cateva ore.
"Vasilescu testifies a few Romanian intelligence agencies covered the import-export firms and were involved in arms smuggling on the Bucharest airport and in the of Agigea zone, in the Constanta Sea Port (new and old), for military training and support of the Islamic organizations."
www.myspace.com/val2002
Vasilescu a parasit USA dupa cateva ore de sedere la New York fara sa viziteze orasul. Marturiile date sub juramant fac parte din noul dosar de acuzare prin care autoritatile judiciare americane spera sa obtina extradarea celebrului traficant de arme din Tailanda.Unul din documente a atras in special atentia.
www.romanialibera.com/articole/articol.php?step=articol&id=6662
PE FILIERA IORDANIANA ( SI ALTELE ) RACHETELE ROMANESTI AU AJUNS PE MANA " presedintelui iranian Mahmoud Ahmadinejad."
Ancheta americana a dus la descoperiri de o gravitate exceptionala. Zilele mafiei Basescu (Presedintele Romaniei ) sunt numarate.
Corespondenta speciala Nipon Press by Robert Horvath
ARTICOLE COMPLECTE DESCHIDETI http://devanewyork.blogspot.com/
http://www.devagallery.com

No comments: