Thursday, August 5, 2010

SCANDALUL SECOLULUI : STATUL ROMAN ORGANIZEAZA O EXPOZITIE AL QUEDA LA NEW YORK.

Vice presedintele Partidului Conservator
Stimata Doamna Maria Grapini
Ma adresez dumneavoastra ca un om al curajului si a demnitatii,
Sunteti prima persoana care luati cunostinta de desvaluirile mele
complecte. Tacerea sa datorat unei anchete a autoritatilor americane specializate
in investigatii si a luptei impotriva terorismului. Desvaluirile mele jurnalistice puteau perturba desfasurarea investigatilor ,in acest caz iesit din comun.
Cu cativa ani in urma un ziar danez a publicat o serie de cartoons (desene satirice ) la adresa profetului Mohamed. Aceste desene au creiat o explozie in lumea islamica. Protestele , incendiile si violenta stradala au cauzat numeroase victime.
Ca revansa Mahmoud Ahmadinejad presedintele Iranului a creiat o uriasa
expozitie de desene satirice la care au paricipat mii de participanti din
intraga lume. Premile pentru castigatori au fost in jur de 20.000 $.
Din acest moment realitatea bate fictiunea. Unul din castigatorii acestei
manifestari devine creiatorul unei expozitii Al Queda la New York la colt de strada cu sediul ONU. Aceasta expozitie a propagandei islamice a fost organizata si sponsorata de statul roman. Artistul poarta numele de OMAR AMWAR AMBAKI sI este cetatean irakian . Exact aceleasi exponate care au aparut in expozitia care provaduia distrugerea lumii vestice si un nou Holocaust impotriva poporului evreu apar la Galeria Romania, in deacum celebra expozitie ICR New York...... care a creia un scandal monstru. Scandalul a fost monstru dar cenzura si diversiunea au fost si mai mare. Despre caracterul islamic al acesteimanifestari ( artistii romani au fost doar recuzitasi diversiunea ) nu a patruns in tara sau nici un rand in presa sau un fragment de comentariu la televiziune….. serviciile secrete facandu-si deplin datoria. Dupa ce la chemarea mea ,politia americana a descins in forta in miez de noapte la ICR scandalul a devenit international. Dupa atentionarea verbala a sectiei romanesti de la Departanmentul de Stat al SUA , Anti Defamation Leaugue a adresat un protest vehement din partea evreimii americane. Acest protest impotriva primei expozitii antisemite sponsorate de vreun guvern democratic de la infrangerea lui Hitler de catre aliati, a fost confirmat telefonic atat mie cat si redactorului Culian de la NY .Magazinde catre directorul sectiei externe, Ionathan Vick.
Ancheta americana a luat sfarsit.
Filmul meu ” UN NOU ATAC AL QUEDA LA NEW YORK ” va fi prezentat la cele mai importante teleniziuni americane si japoneze si la un canal francez. Ne aflam astfel in preajma unui scandal interntional fara precedent. Ma adresez dumneavoastra Doamna Gapini ,la conducerea unui important partid politic cu rugamintea de a opri dementa unei guvernari care a luat-o complect razna. Cu speranta.

Robert Horvath Deva Cineast SUA.

http://devanewyork.blogspot.com/
http://devanewyork.blogspot.com/

1 comment:

Bogdan Marinescu said...

Tare de tot.Felicitari!
Scrie-mi urgent.Am multe sa te intreb.Sa traim elegant!Bogdan.