Wednesday, August 25, 2010

TERORISTUL BASESCU ORGANIZEAZA O EXPOZITIE AL QUEDA LA NEW YORK !

URIASA CONSPIRATIE ORGANIZATA DE CLICA VOICULESCU - BADIN !

Adevaratul scandal ICR nu este cunoscut la Bucuresti Serviciile secrete au reusit sa cenzureze adevarul pentru a salva clica Basescu de la prabusire.
Dupa trimiterea fotografiilor care relateaza descinderea in forta a politiei americane
http://devanewyork.blogspot.com/2010/01/expozitia-patapievici-deschisa-dupa-doi.html
 la Galeria Romana de la New York catre Andrei Badin dela Antena 3, am inceput sa cercetez mai indeaproape acest caz. Am anuntat imediat FBI despre o expozitie AL Queda organizata de statul Roman. In curand au aparut probe involvand Teheranul in aceasta actiune. Sandalul a fost imens iar autoritatile americane au actionat in forta. Imaginati cateva exemplare vazute in strada prin uriasele vitrine ale ICR al carui presedinte de onoare este Traian Basescu.
Un urias perete de expozitie desenata o
menora si pe menora simbolul statului Israel sa scrijelit bestial cu sange…..Fuck Pe bratul unor evrei religiosi sa tatuat SS. Sau o uriasa
lucrare in care parintii bibliei fac un schimb Abraham ai intinde lui David steaua cu acelasi nume primind in schimb un…. falus.
Arborarea zvasticii hitleriste etc etc.

IN MOMENTUL IN CARE AM INFORMAT ANTENA 3 CA ACEASTA EXPOZITIE
NU ESTE O EXPOZITIE ROMANEASCA CI UNA ARABA A CETATEANULUI AMWAR OMAR AMBAKY A INCEPUT CONSPIRATIA TACERII. REDACTORUL
ANDREI BADIN A REFUZAT INFORMATIILE MELE SPUNAND LA TELEFON ”
MOGULUL NU VREA SA MEARGA MAI DEPARTE SI TE ROG SA NU MAI DERANJEZI ” CU ACESTE CUVINTE A INCHIS TELEFONIUL SALVAND CARIERA SI POATE LIBERTATEA LUI TRAIAN BASESCU.

SCANDALUL SECOLULUI : STATUL ROMAN ORGANIZEAZA O EXPOZITIE AL QUEDA LA NEW YORK.


Cu cativa ani in urma un ziar danez a publicat o serie de cartoons (desene satirice ) la adresa profetului Mohamed. Aceste desene au creiat o explozie in lumea islamica. Protestele , incendiile si violenta stradala au cauzat numeroase victime.
Ca revansa Mahmoud Ahmadinejad presedintele Iranului a creiat o uriasa
expozitie de desene satirice la care au paricipat mii de participanti din
intraga lume. Premile pentru castigatori au fost in jur de 20.000 $.
Din acest moment realitatea bate fictiunea. Unul din castigatorii acestei
manifestari devine creiatorul unei expozitii Al Queda la New York la colt de strada cu sediul ONU. Aceasta expozitie a propagandei islamice a fost organizata si sponsorata de statul roman. Artistul poarta numele de OMAR AMWAR AMBAKI sI este cetatean irakian . Exact aceleasi exponate care au aparut in expozitia care provaduia distrugerea lumii vestice si un nou Holocaust impotriva poporului evreu apar la Galeria Romania, in deacum celebra expozitie ICR New York…… care a creia un scandal monstru. Scandalul a fost monstru dar cenzura si diversiunea au fost si mai mare. Despre caracterul islamic al acesteimanifestari ( artistii romani au fost doar recuzitasi diversiunea ) nu a patruns in tara sau nici un rand in presa sau un fragment de comentariu la televiziune….. serviciile secrete facandu-si deplin datoria. Dupa ce la chemarea mea ,politia americana a descins in forta in miez de noapte la ICR scandalul a devenit international. Dupa atentionarea verbala a sectiei romanesti de la Departanmentul de Stat al SUA , Anti Defamation Leaugue a adresat un protest vehement din partea evreimii americane. Acest protest impotriva primei expozitii antisemite sponsorate de vreun guvern democratic de la infrangerea lui Hitler de catre aliati, a fost confirmat telefonic atat mie cat si redactorului Culian de la NY .Magazinde catre directorul sectiei externe, Ionathan Vick.

Ancheta americana a luat sfarsit.
Filmul meu ” UN NOU ATAC AL QUEDA LA NEW YORK ” va fi prezentat la cele mai importante teleniziuni americane si japoneze si la un canal francez.
Ne aflam astfel in preajma unui scandal interntional fara precedent.
Robert Horvath Deva Cineast USA -JAPAN
Presedinte Devartes film international
http://devanewyork.blogspot.com/

http://devanewyork.blogspot.com/

No comments: