Tuesday, April 3, 2012

Armata romana sprijina democratia, serviciile secrete alimenteaza terorismul !!! DOSARUL DE TERORISM RAZVAN UNGUREANU PREDAT CATRE FBI

EXPORTURILE DE ARME SUNT SEMNATE CONFORM LEGISLATIEI ROMANESTI DE PRESEDINTELE TRAIAN BASESCU. LEGATURILE CU TERORISTII SUNT ASIGURATE DE "DEPARTAMENTUL ARAB" DIN SIE CONDUS NU DEMULT DE ACTUALUL PRIM
 MINISTRU RAZVAN UNGUREANU !


Nu este un secret ca serviciile romane de informatii furnizeaza armament de toate tipurile si dimensiunile pe piata neagra a mortii din lumea intreaga. Ani la rand, organizatii ca Amnesty International, CNN si mai nou chiar aliatii nostri de la CIA au semnalat armament, munitie si alte echipamente (fabricate in Romania) in toate zonele de conflict. Ţarile africane sunt folosite ca falsi end-useri pentru contrabanda cu echipament militar spre zone care fac acum parte din "axa raului", cum ar fi Iran, Afganistan sau Irak. Dupa ´89, militarii romani sunt trimisi sa sprijine democratia alaturi de aliati in Irak si Afganistan. Soldatii nostri sunt amenintati sau ucisi cu armament traficat de serviciile secrete romanesti.
 Armata se ascunde la adapostul confidentialitatii tranzactiilor Romarm.
Contrabanda cu armament romanesc spre lumea araba. Intreprinderea de Aparate si Utilaje pentru Cercetare are  sectii specializate pentru productie militara cu destinatia Siria si Liban IAUC se afla pe strada Fabricii nr. 41-46, in spatele Politehnicii - Facultatea de Energetica.
Cele mai multe rachete traficate sunt de productie sovietica. Specialistii iranieni au fost adusi la Ploiesti pentru perfectarea tranzactiilor si pentru training. Capetele rachetelor CA94M, CA95 (echivalentul rachetelor Stinger sau Strela) fabricate la fabrica Electromecanica Ploiesti (Crangul lui Bod) se modernizau la institutele de cercetare (I 101) de pe Şoseaua Oltenita.
Rachetele au fost modernizate (cu giroscoape in trei puncte de tip "Denfer") la Aerofina si puteau fi echipate cu focoase nucleare sau biologice.
VA URMA ROBERT HORVATH DEVA BLOG

No comments: