Thursday, April 5, 2012

CELEBRUL TRAFICANT DE ARME ROMANESTI VICTOR BOUT A FOST CONDAMNAT LA 25 DE ANI INCHISOARE ! URMEAZA PRESEDINTELE ROMANIEI TRAIAN BASESCU !

              FRATII DE ARME SI NEGUSTORI AI MORTII BASESCU -BOUT !
In acest moment, postez pe site-ul meu o dezvaluire extrem de periculoasa.  Din Romania au fost sustrase si exportate, prin incalcarea normelor internationale, echipamente militare extrem de periculoase. Inclusiv armament atomic. Destinate, cum am spus, unor state arabe, inclusiv Iranul. Cantitatea cea mai impresionanta de armament, inclusiv nuclear, a fost transportata prin intermediul celui mai mare de traficant de arme din istoria moderna a lumii, Viktor Bout. Acesta a fost condamnat la 25 de ani inchisoare. El s-a imprietenit cu Traian Basescu la Anvers, inainte de caderea regimului comunist, cand cel care astazi este seful statului roman era seful reprezentantei Navrom de acolo, lucrand ca ofiter acoperit.
Tot ceea ce urmeaza este legat de transporturi, in sepcial aeriene. In acest fel, o parte din materialul militar, restrictionat prin embargou, a plecat a tranzitat Romania. In timp ce Traian Basescu era ministru al Transporturilor. Si, ulterior, sub presedintia acestuia.
          PROCESUL BASESCU ESTE PROGRAMAT LA SFARSITUL ANULUI LA NEW YORK !
 Serviciile americane ....au incercat sa puna capat, printr-o prindere in flagrant si arestare spectaculoasa, carierei lui Viktor Bout. Flagrantul avea sa aiba loc la Campul lui Bot, langa Ploiesti, unde exista fabrica romaneasca de rachete. Dar Viktor Bout, ale carui birouri se aflau la Moscova, a fost prevenit, la solicitarea lui Traian Basescu, de catre Gigel Bratiloveanu, atasatul comercial al Ambasadei noastre din capitala Federatiei Ruse. 
Va urma

No comments: