Wednesday, April 11, 2012

BASESCU CONDUCE "A CRIMINAL ENTERPRISE" IN USA !


AL Capone a sfarsit la inchisoare pentru evaziune fiscala. De el sa ocupat aceiasi institutie care se ocupa de ICR.” U.S. Treasury ; Office of Terrorism and Financial Intelligence (TFI) Mai pe americaneste TFI are ca scop " to disrupt and dismantle money laundering organizations and prosecute money launderers to the fullest extent of the law".  Sa va dau un exemplu clasic al operatiei  mafiote numite TRIUNGHIUL. Seful organizatiei  (BASESCU ) da ordin. Financiarul ( PATAPIEVICI ) face un cec 100.000. $ Mesagerul ( MIHAES) pleaca cu cecul bine ascuns spre USA. Spalatorul (TISMANEANU) deschide FICTIV un “Centru de Studiu” al comunismului. Nu conteaza ca la 20 de ani de la caderea comunismului subiectul nu intereseaza pa nimeni . Banca de atacat  este BUGETUL ICR. Pentru a da acoperire actiunii spalatorul devine agentul diversiunie si purtator de cuvant.
Pentru a conecta pe spalator (money laundering)  ( Tismaneanu ) de bugetul urias de milioane de dolari ICR ( Basescu ) Tismaneanu este plimbat la toate ICR-uri din jurul lumii. Actiunea gansterilor romani in care unul este presedintele tarii, continua de 3-4 ani si  ar fi continuat multi ani daca nu eram eu. Fiind cetatean american am atentionat TFI.
                                                       CONCLUZIE:
ICR NEW YORK IS A CRIMINAL ENTERPRISE ACTING IN U.S.
TRADUCEREA IN LIMBA ROMANA : PUSCARIE.
: Robert Horvath Deva ziarist USA
http://devanewyork.blogspot.com/
http://www.devagallery.com.



CITITI POSTAREA ANTERIOARA : http://devanewyork.blogspot.com/2012/04/daca-treci-prin-casa-mortii-o-carte.html


DACA TRECI PRIN CASA MORTII ! O CARTE SEZATIONALA DESPRE ROBERT HORVATH APARE IN SUA ! NEW YORK TIMES : " UN DOCUMENT ISTORIC CARE SE CITESTE CA O CARTE DE AVENTURI " !

No comments: