Monday, April 23, 2012

REGELE MIHAI LA ULTIMA RASCRUCE ARE DATORIA DE A ROSTI ADEVARUL, RECUPURAND ISTORIA SI DEMNITATEA ARMATEI ! HOLOCAUSTUL ROMANESC CEA MAI MARE MINCIUNA DIN ISTORIE !


REGELE MIHAI ARE DATORIA SA SPUNA ADEVARUL !
Corespondenta regelui cu un monarhist convins.

Desi o da dezamagesc pe multi in ancheta securitatii am primit o singura palma. Am fost asigurat ca nu voi scapa cu viata.....si nimic mai mult. I-am spus unui anchetator " Cred ca solutia pentru Romania este Regele Mihai. Fata anchetatorului sa facut rosie ca racul , a inceput sa tremure si mi-a ars o palma oe care nu o voi uita toata viata.
Atunci am inteles ca singuril lucru de care le este frica este REGELE.
Asa am devenit monarhist.

Voi incepe cu un act care m-a facut extrem de popular in emigratie dar complet necunoscut in Romania.
Pe vremea cand de monarhie se vorbea in soapta de Ziua Nationala in fata unei sali pline de oaspeti de vaza romani si straini m-am urcat pe scena si am preluat (smuls) microfonul din mana consulului la New York generalui Lupes . Am cerut reinstauratea monarhiei constitutionale si am inchiat spunand TRAIASCA REGELE SI TARA !
S-a lasat o lunga si mormantala tacerea. Se auzea si musca. Deodata
sala a izbucnit in aplauze. Oamenii se inbratisau se sarutau unii cu altii.
O batrana din fata mea cu o bluza romaneasca repeta printre lacrimi 
" Am trait si asta. Acum maica pot sa mor linistita "
Asa am spart ghiata si frica oamenilor.
Am inceput a doua zi o lunga corespondenta cu eroul generatiei mele Regele Mihai. M-am bucurat de incredera lui.
Ultima mea expozitie personala DELA DALI LA DEVA a fost dedicata Regelui si Familiei Regale.
In cazul in care deschideti
http://www.devagallery.com/
la EXHIBITION la sfarsit veti vedea PORTRETUL MAJESTATII SALE
asezat pe un tricolor romanesc stilizat. Am avut grija ca portretul Regelui sa fie inconjurat todeauna de flori proaspete. Sute de oameni batrani , tineri si copii au venit sa-si arate respectul lor. Unii se inchinau si altii plangeau. In Figueras locul de nastere a lui Salvador dali am avut bucuria prezentei unui mesaj din partea Regelui Carlos.
Scurtez
Am inceput cu regele o corespondenta saptamanala. Subiectul a fost un film despre actul de la 23 August realizat cu sprijinul logistic si militar al serviciului american OSS premergatorul CIA. Martorii evenimentului trebuiau sa vina din la Bucuresti si impreuna cu regele trbuiau sa relateze dramaticele evenimente. 
Am studiat perioada. Am devenit fara voia mea un specialist in materie.
Regele este deosebit demandru ca in Regatul Romaniei nu a plecat niciun tren al mortii si nu a fost trimis nici un evreu spre o moarte sigura. 
Intr-o scrisoare mi-a relatat cum Hitler a trimis un general sa-l convinga pe Antonescu sa-i prede pe evrei si sa desfinteze monarhia. Antonescu l-a trimis la plimbare

Va urma

No comments: