Saturday, April 7, 2012

BASESCU A ELIBERAT ECHIPA DE REZERVA A ATACULUI DE LA 9/11!!! SCAUNUL ELECTRIC ASIGURAT !




 POATE NU CREDETI, DAR DUPA ACEASTA GAFA MONUMENTALA,  VOM ASISTA LA UN TRANSFER  DE LA SCAUNUL PREZIDENTIAL.. ..LA SCAUNUL ELECTRIC !
     
   -
     
 RUDELE VICTIMELOR ATACULUI  9\11 AU TRIMIS O SCRISOARE DE PROTEST PRESEDINTELUI OBAMA! 
  
            ARTICOL TRIMIS TUTUROR AGENTIILOR INTERNATIONALE :

    Pentru atacul asupra World Trade Center sa pregatit o echipa de rezerva. Iata ce declara directorul SRI imediat dupa atacul de la 11 septembrie : Există cetăţeni bănuiţi de legături cu organizaţii teroriste în România, dar nu-i pot nominaliza. Au fost expulzate deja 70 de persoane în ultimul an. Am primit înştiinţări în legătură cu posibilele persoane de pe teritoriul României care ar fi bănuite, ca ca participând la atacul terorist din 11 septembrie, Ancheta se derulează”

                ECHIPA TERORISTA 9/11 DIN ROMANIA
 Seful teroristilor Khaled Matar s-a născut în 14 octombrie 1961, în oraşul Rafah din regiunea Gaza, Israel. A venit în România la sfârşitul anilor ‘70, cu paşaport egiptean.
A urmat un timp Facultatea de Drept din Cluj. Un văr de-al său a fost şeful serviciului secret al lui Yasser Arafat pentru fâşia Gaza. În ciuda eşecului de la universitate, Matar n-a renunţat la ideea de a înfiinţa o SCOALA DE  PILOTAJ  SI deschiderea unei TABERE DE ANTRENAMENT AL AL QUEDA  de antrenament in Muntii Fagaras  .ERA UN  PILOT DE INALTA CLASA URMAND CURSURI DE  PILOTAJ IN LIBIA  LUI  GADAFFI.  Sedeplasează periodic în vestul ţării, de unde trimite bani în străinătate,
CALATORESTE IN EGIPT SI  EMIRATELE ARABE. IN AFGANISTAN CUNOASTE PE BEN LADEN UNDE PRIMESTE INSTRUCTIUNI.
Intors in Romaniase  mută la Bucureşti, de unde falsifică diverse acte pentru a trimite teroristi arabi în SUA, prin intermediul firmei sale;
DE SI URMARIT ZILNIC DE SRI ESTE LASAT SA "FUGA' .
,
O DELEGATIE FBI A SOSIT LA BUCURESTI !
  S-A ADRESAT UN PROTEST SI UN ULTIMATUM IN LEGATURA CU ACEASTA MASURA  A STATULUI ROMAN CONDUS UN PRESEDINTE IRESPONSABIL !

ROBERT HORVATH DEVA  ZIARIST FOR NIPON PRESS

      http://devanewyork.blogspot.com/
  http://www.devagallery.com/        

No comments: