Saturday, April 21, 2012

DESCHIDEREA UNUI CAZIER CRIMINAL PE NUMELE RAZVAN UNGUREANU CETATEAN SI PRIM MINISTRU ROMAN !



MULTUMESC SERVICIILOR ROMANESTI DE PREA MULTA ATENTIE SI COLABORARE !
Eu le dau de lucru. Sa deschis un departament special prin care serviciile
pot verifica echipamentul si tehnologia de filaj. Spargerea studioului meu sa obtinut printr-o colaborarea stransa cu lumea interlopa locala.
Serviciile au o cladire de 15 sau 21 etaje. Au un laborator special de trucajefoto.
Puteti aprecia singuri un montaj in care eu apar alaturi de Andrei Badin fost Antena 3,…..desi nu l-am intalnit niciodata in viata……

DESCHIDETI
UN WATERGATE ROMANESC
 Cu doi ani in urma Ungureanu a ordonat un atac banditesc la New York. In stanga acestui articol se vede fotografia sustrasa din seiful studioului meu de film din New York. Dupa o saptamana de la incepererea scandalului ICR New York pentru a fi discreditat ( conspiratie cu Antena 3 ) fotografia apare trucata pe un blog creiat de servicii. Se poate observa montajul fotografic unde apar alaturi de ziaristul Andrei Badin. Trebue mentionat ca nu m-am intalnit cu aceasta persoana niciodata. Fiind jurnalist de investigatii ma fotugrafiez extrem de rar. De la venirea in USA nu cred sa posed mai mult de 6-8 fotografii. Fotografia pe care sa executat triucajul a fost facuta pe Aeroportul Louis Amstrong din New Orleans de sotia mea Kiyoko. Am pastrat fotografia intr-un plic in seiful studiolului si am notat disparitia ei imediat fapt relatat detectivilor politiei. ( Negativul fotografiei a fost gasit in Osaka la sediul studioului meu din Japonia. In momentul in care fotografia furata a aparut pe un blog strain am cerut o ancheta la FBI. Ea continua si azi si va lua sfarsit numai prin punerea lui Traian Basescu dupa gratii. PS. Memorile adresate autoritatilor romane au ramas pana in ziua de azi fara raspuns.
 Specialistii si amatorii pot urmarii cu ochiul lor montajul extraordinar realizat de tehnicienii SIE
Profesionalim si patriotism.

1 comment:

Anonymous said...

Fa`ti un control medical la cap, jidane ! Ca numa` ungur nu esti.